Fotbal intern

Ante Puljic și Diego Fabbrini au semnat noi contracte cu Dinamo! Convinși de DDB. Exclusiv

04.01.2021 | 13:39
Ante Puljic si Diego Fabbrini au semnat noi contracte cu Dinamo Convinsi de DDB Exclusiv
ADVERTISEMENT

Fanii lui Dinamo au parte de o veste incredibilă în plină perioadă de nesiguranță. Ante Puljic, 33 de ani, și Diego Fabbrini, 30 de ani, doi dintre cei mai importanți jucători ai „câinilor” au acceptat noi contracte pentru a continua la echipă cel puțin până la finalul acestui campionat!

FANATIK a aflat că oamenii din DDB au reușit să-i convingă pe Puljic și pe Fabbrini să semneze alte angajamente, la jumătate față de ce aveau pe hârtie până la 31 decembrie 2020. Astfel, suporterii au pus încă o cărămidă la salvarea de la dispariție a lui Dinamo.

ADVERTISEMENT

Ante Puljic și Diego Fabbrini au acceptat să-și reducă salariile la jumătate și au semnat noi contracte cu Dinamo

Situația disperată de la Dinamo înregistrează și informații care să-i mai bucure pe suporterii „câinilor”. Deși se discută că aproape toți jucătorii se pregătesc să plece din „Ștefan cel Mare”, există doi fotbaliști care au fost convinși să rămână.

Din informațiile FANATIK, atât căpitanul Ante Puljic, cât și Diego Fabbrini, unul dintre preferații suporterilor, și-au dat acordul pentru noi contracte cu Dinamo. Cei doi au fost convinși de DDB să accepte înjumătățirea actualelor angajamente, pe care oricum nu le încasaseră de luni de zile!

ADVERTISEMENT

Astfel, până în iunie 2021, Ante Puljic va avea un salariu lunar de 7.000 de euro, în timp ce italianul Fabbrini va rula pe 8.000 de euro, noile sume reprezentând deci jumătate din cât aveau „pe hârtie” până la finalul anului trecut.

Diego Fabbrini era pe lista lui CFR Cluj, de Ante Puljic se interesase la un moment dat și Craiova

Ante Puljic declarase în urmă cu câteva zile că, din ceea ce știe el, aproape toți colegii săi au semnat precontracte cu alte echipe. Dar niciunul nu poate pleca în acest moment până nu primește un răspuns de la LPF, apropo de cei care și-au depus memorii.

ADVERTISEMENT

Jucătorii lui Dinamo, care pot fi conduși în noul an de Dario Bonetti, au făcut pasul depunerii memoriilor, având în vedere faptul că sunt neplătiți de luni de zile. Dar virarea unui salariu poate schimba radical situația, astfel că nu pot pleca liberi, așa cum își doresc mulți dintre ei.

Și din această cauză, cei mai importanți „roș-albi” au devenit foarte interesanți pentru alte echipe din Liga 1. Diego Fabbrini reprezenta una dintre țintele campioanei CFR Cluj pentru acest mercato, dar noul contract cu Dinamo îl ține în „Groapă”, cel puțin până la vară.

ADVERTISEMENT

La fel este și situația lui Ante Puljic, căpitanul bătând palma cu cei din DDB pentru un nou contract, deși de croat se interesase la un moment dat Universitatea Craiova. Omul care a făcut eforturi ca Puljic și Fabbrini să fie convinși să pună umărul la salvarea lui Dinamo este Paul Anton, unul dintre cei mai apreciați jucători de către cei din DDB.

  • 450.000 de euro este cota lui Ante Puljic, care avea un contract lunar de 14.000 de euro după ce s-a întors la Dinamo în septembrie 2019
  • 550.000 de euro este cota actuală a italianului Diego Fabbrini, care de la 1 ianuarie 2021 câștigă 8.000 de euro după ce a acceptat propunerea celor din DDB
ADVERTISEMENT