Fotbal intern

Ante Puljic vrea întreruperea Ligii 1: „Ce, milioanele de oameni de pe planetă au vrut să se infecteze?!”

24.07.2020 | 23:57
Ante Puljic vrea intreruperea Ligii 1 Ce milioanele de oameni de pe planeta au vrut sa se infecteze
ADVERTISEMENT

Ante Puljic vrea întreruperea Ligii 1, după ce Dinamo traversează o perioadă cumplită, cu foarte multe cazuri de COVID-19.

Căpitanul „câinilor” consideră că situația este deja mult prea gravă ca să se mai poată termina campionatul.

ADVERTISEMENT

Ante Puljic continuă să asocieze momentul tensionat de la club cu celebrul film „Titanic”.

Ante Puljic vrea întreruperea Ligii 1

Ante Puljic, căpitanul lui Dinamo, cere întreruperea Ligii 1, din cauza cazurilor de coronavirus de la cluburile de fotbal românești și după decizia ca partida dintre CFR Cluj și FC Botoșani de sâmbătă, 25 iulie, să se amâne:

„După ce Titanicul a izbit icebergul, oamenii au luat-o, inițial, în glumă și se jucau fotbal cu bucățile de gheață. Acum, deja vaporul s-a rupt și se scufundă! Cam așa e situația.

ADVERTISEMENT

Păcat că sunt unii oameni pe margine care se bucură de drama celor de pe vapor”.

„Noi cerem întreruperea campionatului, alții consideră că am fi favorizați de situația asta, dar părerea mea este că dacă privim chestiunea cu discernământ trebuie să avem grijă de sănătatea tuturor, de aceea liga internă trebuie oprită de urgență!

Întotdeauna vor fi cluburi care vor fi fericite, altele nefericite cu o decizie sau alta, eu spun doar o părere. Iar oficialii forului care conduce fotbalul trebuie să decidă, dar să se gândească și la faptul că n-am vrut să ne îmbolnăvim și nici nu putem juca. 

ADVERTISEMENT

Atunci, dacă noi suntem arătați cu degetul pentru că am ieșit pozitiv la teste, arătați-i cu degetul și pe ceilalți oameni de pe planetă! Ce, ei au vrut să se infecteze?!”, a spus Ante Puljic pentru gsp.ro.

„Iei virusul și dacă te păzești!”

„Sunt ferm convins că nu au dorit să ia virusul. Se întâmplă chiar dacă te păzești. Oricum, văd că tot mai mulți oameni din fotbalul intern, dar și din România au luat virusul. Nu e ca și cum cei de la Dinamo au mers prin anumite locuri și s-au expus.

ADVERTISEMENT

Sunt blocat în apartament, practic. Trebuie să respect regulile și chiar o fac”, a mai spus Ante Puljic.

ADVERTISEMENT
Tags: