Sport

Lovitură de ultimă oră pentru U Craiova! S-a accidentat la antrenamentul final înaintea meciului cu Rapid. Exclusiv

Laurenţiu Reghecampf a primit o veste proastă înainte de U Craiova - Rapid, meci care se va disputa sâmbătă, de la ora 20:00. Ante Roguljic s-a accidentat la ultimul antrenament.
22.01.2022 | 10:02
Lovitura de ultima ora pentru U Craiova Sa accidentat la antrenamentul final inaintea meciului cu Rapid Exclusiv
ADVERTISEMENT

FANATIK a aflat că planul lui Laurenţiu Reghecampf pentru meciul U Craiova – Rapid, programat să se dispute sâmbătă, de la ora 20:00, a fost dat peste cap de o accidentare survenită la ultimul antrenament al oltenilor.

Ante Roguljic s-a accidentat la ultimul antrenament înaintea meciului U Craiova – Rapid

Din informaţiile FANATIK, Ante Roguljic a devenit indisponibil pentru meciul U Craiova – Rapid, după ce s-a accidentat la ultimul antrenament susţinut de jucătorii lui Laurenţiu Reghecampf. Mijlocaşul de 25 de ani urma să fie titular în partida din Bănie, din moment ce COVID-19 le-a dat mari bătăi de cap oltenilor.

ADVERTISEMENT

Ante Roguljic nu fusese infectat cu coronavirus şi efectuase toată pregătirea de iarnă, astfel că Laurenţiu Reghecampf se baza pe el în linia mediană. Astfel, după accidentarea croatului, antrenorul Universităţii Craiova are mari probleme cu alcătuirea primul “11”, în zona mijlocului.

Dan Nistor, infectat cu COVID-19, este absent pentru meciul U Craiova – Rapid, în aceeaşi situaţie fiind şi Lyes Houri, depistat pozitiv, la rândul lui, aşa cum FANATIK a anunţat în exclusivitate.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă nu ar fi fost infectat cu COVID-19, Lyes Houri era oricum indisponibil pentru duelul din Bănie, după ce s-a accidentat în cantonamentul din Antalya, informaţie anunţată în exclusivitate de FANATIK. Mijlocaşul de 25 de ani este nevoit să se opereze şi va rata tot sezonul.

Probleme mari cu jucătorii transferaţi la începutul sezonului

În perioada de transferuri din vara anului trecut, U Craiova i-a adus pe David Lazar, Lyes Houri, Valerică Găman, Ionuţ Vînă, Alex Creţu, Ante Roguljic şi Antoine Conte. Dintre cei şapte jucători, doar David Lazar nu a avut parte de accidentări grave sau probleme medicale.

ADVERTISEMENT

FANATIK a anunţat, în decembrie 2021, că Valerică Găman s-a operat la tendon, după o accidentare suferită în meciul cu Farul şi ratează finalul sezonului regulat. Fundaşul central de 32 de ani ar urma să revină pe teren, în cel mai optimist scenariu, la finalul lunii martie.

Antoine Conte s-a operat, la rândul lui, în Barcelona, după ce s-a accidentat în derby-ul cu Dinamo. Anterior, în iulie 2021, la scurt timp după ce a venit în Bănie, fundaşul de 27 de ani suferise o ruptură musculară în meciul cu FCSB.

ADVERTISEMENT

Lyes Houri a avut mari probleme cu accidentările în toamnă, motiv pentru care a ratat mai multe partide, iar acum se va opera la ligamente, în Franţa.

La fel s-a întâmplat şi în cazul lui Ante Roguljic. Venit în toamnă, mijlocaşul croat a avut probleme medicale, imediat după ce a debutat cu gol în U Craiova – Academica Clinceni 5-0, astfel că a avut nevoie de pauze de 2-3 săptămâni.

Alex Creţu şi Ionuţ Vînă au avut rupturi musculare în toamnă şi nu au putut fi folosiţi în mai multe meciuri. Cei doi s-au numărat printre jucători care s-au infectat cu coronavirus, însă au primit rezultate negative între timp şi sunt apţi pentru meciul cu Rapid.

Dintre jucătorii aduşi la începutul sezonului, David Lazar a fost singurul care nu a avut probleme medicale, însă portarul de 29 de ani a fost mai mult rezervă în toamnă şi a prins doar de 8 ori primul “11”.


  • (P) Cota BETANO pentru Universitatea Craiova – Rapid: 2,31 este cota pentru „1 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT