Fotbal intern

Ante Vukusic, distrus de Gigi Becali din „cauza” lui Meme Stoica. „De acum doar eu fac transferuri la FCSB!” Exclusiv

11.05.2021 | 22:09
Ante Vukusic distrus de Gigi Becali din cauza lui Meme Stoica De acum doar eu fac transferuri la FCSB Exclusiv
ADVERTISEMENT

Ante Vukusic are zilele numărate la FCSB, unde nu a reuşit deloc să se impună. FANATIK a aflat că atacantul croat a intrat pe lista neagră a patronului din “cauza” lui Meme Stoica, cel care a garantat că fotbalistul va fi un transfer bun.

FANATIK a anunţat în exclusivitate faptul că Mihai Stoica a fost cel care a garantat în faţa lui Gigi Becali pentru transferul lui Ante Vukusic în iarnă, însă fotbalistul nu a dat randamentul scontat.

ADVERTISEMENT

Ante Vukusic, distrus de Gigi Becali din „cauza” lui Meme Stoica. Patronul FCSB se va ocupa de toate transferurile

Din informaţiile FANATIK, Gigi Becali a anunţat că se va ocupa de acum încolo de toate transferurile la FCSB, decizie venită după ce aducerea lui Ante Vukusic a fost o afacere dezamăgitoare pentru formaţia “roş-albastră”.

“Nu se mai bagă nimeni. De acum doar eu fac transferurile la FCSB”, i-a anunţat Gigi Becali pe apropiaţi. În cazul aducerii lui Ante Vukusic, patronul FCSB a mers all-in pe mâna lui Meme Stoica, aşa cum declara în exclusivitate pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

“Meme Stoica s-a ocupat de tot, el l-a propus, el a garantat pentru el. Mi-a spus că e valoros, dar nu cunosc mai multe. E treaba lui Meme”, declara Gigi Becali pentru FANATIK în iarnă.

Meciul care i-a semnat sentinţa lui Ante Vukusic

După ce a debutat la FCSB în derby-ul cu Dinamo din sezonul regulat al campionatului, în care a ratat o ocazie mare pe final, Ante Vukusic a prins minute puţine în următoarele partide. De altfel, croatul nu a avut loc în primul “11” al lui Toni Petrea la niciunul dintre meciurile jucate.

ADVERTISEMENT

Cele mai multe minute le-a bifat în FCSB – Gaz Metan Mediaş 1-0, când a intrat în minutul 35 şi i-a luat locul lui Răzvan Oaidă. Cele 55 de minute i-au fost fatale atacantului de 29 de ani. În a doua repriză a meciului de pe Arena Naţională, croatul a avut două oportunităţi bune să şuteze la poartă, însă a întors mingea unui coleg de fiecare dată.

A fost picătura care a umplut paharul, iar din acel moment Ante Vukusic nu a mai fost introdus deloc pe teren. De atunci, croatul a mai prins rar banca de rezerve, ultima oară întâmplându-se la meciul cu Sepsi Sfântu Gheorghe, de pe 25 aprilie.

ADVERTISEMENT

Ante Vukusic a jucat 6 meciuri pentru FCSB în actualul sezon, dintre care 5 în campionat şi 1 în Cupa României. În total, atacantul de 29 de ani a bifat 154 de minute în tricoul “roş-albaştrilor”.

Gigi Becali şi-a pregătit lista de transferuri. Cine este numărul 1

FANATIK a aflat că Gigi Becali are lista de transferuri pregătită pentru sezonul viitor, iar ţinta prioritară este Alexandru Creţu. Fotbalistul de 29 de ani îşi încheie în vară contractul cu Maribor şi este dorit de patronul FCSB, aşa cum FANATIK a anunţat în exclusivitate.

Din informaţiile FANATIK, singurul detaliu care mai trebuie pus la punct este suma pe care ar urma s-o primească Alexandru Creţu la semnătură, din moment ce vine din postura de jucător liber de contract.

În actualul sezon, Alexandru Creţu a jucat 23 de meciuri pentru Maribor, reuşind să marcheze 2 goluri şi să ofere 2 pase decisive. În toamnă, fotbalistul de 29 de ani a debutat în echipa naţională, după ce a bifat 34 de minute în România – Irlanda de Nord 1-1.


  • (P) Cota BETANO pentru Sepsi – FCSB: 2,25 este cota pentru „peste 2,5 goluri marcate”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT