Fotbal intern

Ante Vukusic, pe picior de plecare de la FCSB: ”Va fi primit cu brațele deschise”

08.04.2021 | 12:07
Ante Vukusic pe picior de plecare de la FCSB Va fi primit cu bratele deschise
ADVERTISEMENT

Atacantul Ante Vukusic este pe picior de plecare de la FCSB, după ce nu a reușit să-l convingă pe finanțatorul Gigi Becali că poate fi soluția perfectă pentru un ”număr 9” la echipa lui Toni Petrea.

De altfel, situația croatului a fost una ingrată de la început, FANATIK anunțând în exclusivitate că patronul nu a avut încrede în el de la început și i-a spus lui MM Stoica că nu va juca mai mult de treri meciuri.

ADVERTISEMENT

Venit la FCSB la finalul lunii ianuarie, Vukusic nu a fost folosit decât în șase partide, cinci în campionat și una în Cupă, nereușind să-și treacă vreodată numele pe lista marcatorilor.

Plecarea lui Ante Vukusic de la FCSB e tot mai aproape

După puțin mai mult de două luni petrecute în România, Ante Vukusic este pregătit să-și facă bagaje și să plece de la FCSB din cauza faptului că nu prinde echipa și a intrat în dizgrația patronului Gigi Becali.

ADVERTISEMENT

Presa din Slovenia scrie că atacantul croat ar putea să revină în vară la formația Olimpija Ljubljana, de unde a plecat la FCSB. ”Există o mare probabilitate ca Vukusic să se poate întoarce în cuibul ‘dragonului’ (n.r. – cum este supranumită Olimpija). Vukusic ar fi primit cu braţele deschise”, a scris site-ul snportal.si.

În urmă cu o lună, jurnaliștii sloveni au notat tot ce s-a petrecut cu Ante Vukusic de când este la FCSB și vorbeau despre un ”iad” pe care atacantul croat îl trăiește, în ciuda faptului că a fost foarte aproape de a debuta cu gol, chiar în derby-ul cu Dinamo din campionat, 1-0, când a nimerit bara porții lui Eșanu.

ADVERTISEMENT

Vukusic, criticat de legende ale fotbalului românesc

Basarab Panduru l-a avertizat pe Ante Vukusic, care după primul meci cu Dinamo declara că nu e important ca el să dea goluri, ci ca echipa să câștige. ”Pandi” spunea atunci că Vukusic ar trebui să se gândească mai bine asupra declarației făcute, pentru că la FCSB dacă nu marchezi, pleci imediat.

Fostul mare portar Helmuth Duckadam s-a arătat descumpănit cu privire la soarta atacanților aduși de FCSB. ”Eroul de la Sevilla” consideră că este foarte greu pentru un vârf să se impună și să îl impresioneze pe patron.

ADVERTISEMENT

Fostul internațional Ilie Dumitrescu s-a arătat dezamăgit de prestațiile lui Ante Vukusic la FCSB și i-a propus antrenorului Toni Petrea un atacant de 18 ani aflat în curtea ”roș-albaștrilor”. Esste vorba de Andrei Istrate, care a și marcat în toamnă la un meci cu Poli Iași.


  • (P) Cota BETANO pentru Sepsi – FCSB: 1,72 este cota pentru „FCSB marchează primul gol”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT