Life

Antena 1 a anunțat când începe emisiunea Stand-up Revolution, după ce a fost scoasă din grilă. Reacția lui Teo, unul dintre jurați

Data de relansare a emisiunii Stand-up Revolution a fost anunțată. Emisiunea va avea premiera pe 29 mai, după ce în luna februarie a fost scoasă din grila de programe în mod nejustificat.
09.05.2022 | 18:42
Antena 1 a anuntat cand incepe emisiunea Standup Revolution dupa ce a fost scoasa din grila Reactia lui Teo unul dintre jurati
Stand-up Revolution va avea premiera pe 29 mai. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Antena 1 a anunțat data oficială a relansării show-ului Stand-up Revolution. Astfel că emisiunea, a cărei echipă este formată din Teo, Vio, Costel și Dan Badea, urmează să intre pe post pe data de 29 mai. Premiera a fost anunțată inițial în luna februarie, însă, cu doar zile înainte, producția a fost scoasă din grila de programe și înlocuită cu un film.

Stand-up Revolution, prima relansare din istoria televiziunii. Premiera, anunțată pe 29 mai

Stand-up Revolution, emisiunea dedicată iubitorilor de stand-up, va avea premiera pe data de 29 mai 2022. Este, de fapt, vorba de o relansare. Mai mult, a fost creat și un site special, butonulderelansare.ro, unde telespectatorii pot vedea în exclusivitate imagini din timpul concursului.

ADVERTISEMENT

Inițial, Antena 1 a anunțat că show-ul intră pe post pe 16 februarie, însă cu mai puțin de două zile înainte, producția a fost scoasă din grila de programe și înlocuită cu filmul Prințul Persiei.

La momentul respectiv, postul de televiziune nu a oferit nicio explicație. A șters de pe rețelele sociale anunțul premierei și a lăsat lucrurile în aer. Mai mult, nici jurații, Teo, Vio și Costel, nu au fost anunțați de motivul acestei schimbări.

ADVERTISEMENT

Claudiu Mihai Teohari, Teo, așa cum îl știe publicul, a mărturisi atunci pe contul său de Facebook că este dezamăgit de televiziune și a avut o reacție ironică.

„Dragii noștri, vă mulțumim că ne-ați urmărit și ați fost lângă noi în acest prim sezon. Am râs, am lăcrimat, ne-am bucurat și ne-am emoționat împreună. Ne-am făcut prieteni noi și am uitat vrăjmășii vechi.

ADVERTISEMENT

E însă timpul să ne oprim. Sperăm să rămânem în inimile voastre, ale telespect… Ce zic eu, ale PRIETENILOR noștri! Vă iubim”, a declarat comediantul în luna februarie.

După ce a fost anunțată data relansării, Teo s-a rezumat la a distribui anunțul publicat de Antena 1, însoțind postarea cu textul „Doamne ajută”.

ADVERTISEMENT
teo stand up revolution relansare
Reacția lui Teo după ce a fost anunțată data de relansare emisiunii Stand-up Revolution.
Foto: captură Facebook

Cine sunt Teo, Vio și Costel?

Teo, Vio și Costel formează un trio emblematic în comedie încă din anul 2004 și sunt printre primii stand-up-eri din România. La masa juriului de la Stand-up Revolution li se alătură și Dan Badea. Pe el, publicul îl cunoaște deja de la iUmor.

De asemenea, Claudiu Mihai Teohari, Constantin Bojog și Viorel Dragu, pe numele lor complete, găzduiesc pe YouTube podcast-ul Între showuri.

 

ADVERTISEMENT
Deși tatăl ei are o avere de 2,1 miliarde de dolari, Ioana s-a...
Deși tatăl ei are o avere de 2,1 miliarde de dolari, Ioana s-a angajat ca agent imobiliar. A fost dată de gol de mama sa, care a postat o fotografie
Gigi Becali, „incurabil“: a pierdut un proces costisitor, dar dă semne că nu...
Gigi Becali, „incurabil“: a pierdut un proces costisitor, dar dă semne că nu și-a învățat lecția scumpă
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit...
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit fotbalistului cea mai mare sumă din istoria televiziunii! . Fiul Regelui s-a îmbogățit peste noapte
Schema prin care turiştii au fost păcăliţi cu cazări ieftine în Mamaia Nord....
Schema prin care turiştii au fost păcăliţi cu cazări ieftine în Mamaia Nord. Au plătit mii de lei să stea la un hotel care era închis
Gigi Becali, accident rutier în Pipera, chiar în faţa bisericii pe care o...
Gigi Becali, accident rutier în Pipera, chiar în faţa bisericii pe care o construieşte din banii săi
Naomi Hedman a renunțat la sutien și a întors toate privirile pe litoral....
Naomi Hedman a renunțat la sutien și a întors toate privirile pe litoral. Cum s-a afișat fosta iubită a lui Florin Ristei / FOTO
ÎNCĂ o TENTATIVĂ de ASASINAT pentru TRUMP! A FOST UCIS pe LOC
ÎNCĂ o TENTATIVĂ de ASASINAT pentru TRUMP! A FOST UCIS pe LOC
Gigi Becali, implicat într-un accident de circulație chiar în Pipera. Care este starea...
Gigi Becali, implicat într-un accident de circulație chiar în Pipera. Care este starea patronului FCSB
WhatsApp introduce o funcție senzațională. Totul se schimbă
WhatsApp introduce o funcție senzațională. Totul se schimbă
Încă o NUNTĂ la Națională. Andrei Burcă s-a căsătorit. Cine este Mara, soția...
Încă o NUNTĂ la Națională. Andrei Burcă s-a căsătorit. Cine este Mara, soția lui. Este superbă și are siluetă de model! Nașii sunt și ei foarte cunoscuți!
VIDEO. Șoșoacă s-a plâns de câți bani a dat pe un sandvici la...
VIDEO. Șoșoacă s-a plâns de câți bani a dat pe un sandvici la Bruxelles. Cum arată biroul ei din Parlamentul European
Ce zice Marina Almășan despre femeia cu care a înlocuit-o Georgică Cornu, la...
Ce zice Marina Almășan despre femeia cu care a înlocuit-o Georgică Cornu, la o lună de la despărțire? „Mi-e milă de ea, dar se potrivesc…”