Life

Antena 1 a făcut anunțul mult așteptat despre noul sezon X Factor. Ce se întâmplă cu emisiunea

11.05.2021 | 11:30
Antena 1 a facut anuntul mult asteptat despre noul sezon X Factor Ce se intampla cu emisiunea
ADVERTISEMENT

Antena 1 a făcut anunțul așteptat de luni bune de fanii emisiunii X Factor! După succesul înregistrat de sezonul al nouălea al super-show-ului muzical, producătorii au pornit deja pregătirile pentru ediția cu numărul 10!

X Factor continuă cu noi voci deosebite și cu un spectacol garantat din toate punctele de vedere. Antena 1 a anunțat începerea preselecțiilor pentru emisiunea care va începe la toamnă, iar surprizele vor fi cu siguranță mari și anul acesta.

ADVERTISEMENT

Ediția trecută a adus în fața telespectatorilor voci și personaje unice, povești de viață care au ajuns la sufletele oamenilor, iar noul sezon își dorește să fie și mai palpitant.

Antena 1 anunță începerea preselecțiilor pentru X Factor sezonul 10

Cei care vor să demonstreze că au factorul X se pot înscrie la casting pe casting.a1.ro, iar principala condiție, pe lângă talent muzical, evident, este ca fiecare concurent să aibă împlinit deja 14 ani.

ADVERTISEMENT

Minorii vor fi însoțiți la audiții de un tutore (reprezentant legal), iar acestea se vor desfășura în întregime la București.

Sezonul trecut a lansat o serie de voci importante. Una din cele mai mari surprize a fost prezența pe scenă a nepotului manelistului Florin Salam, Adrian Petrache, care a ajuns până în marea finală având-o ca mentor pe Loredana Groza.

ADVERTISEMENT

Show-ul a făcut pauză între 2018 și 2020

Câștigătoarea X Factor 9 a făcut parte din echipa lui Ștefan Bănică. Andrada Precup, artista nevăzătoare cu voce de aur, a fost cea care a reușit să convingă telespectatorii în finala înregistrată, emisă înainte de Crăciun, pe locul al doilea clasându-se Adrian Petrache.

Delia a ajuns în finală cu remarcabila Sonia Mosca, iar Florin Ristei cu trupa Super 4. Show-ul X Factor a debutat în România pe 17 septembrie 2011, când juriul a fost format din Paula Seling, Mihai Morar și Adi Sînă de la Akcent.

ADVERTISEMENT

Cea mai mare pauză între sezoane a fost între anii 2018 și 2020, existând chiar informații că show-ul nu va mai reveni pe micile ecrane.

Producătorii emisiunii au dat o nouă șansă acestui format și aproape că l-au reinventat, apelând la jurați noi și la concurenți mult mai diversificați față de primele 8 sezoane.

 

 

ADVERTISEMENT
Tags: