Life

Antena 1 a făcut marele anunț! Ce se întâmplă cu serialul Adela după cel de-al doilea sezon

Antena 1 dă o veste extraordinară fanilor telenovelei românești Adela, după finalizarea filmărilor pentru primele două sezoane.
28.10.2021 | 15:34
Antena 1 a facut marele anunt Ce se intampla cu serialul Adela dupa cel deal doilea sezon
Adela continuă cu sezonul 3
ADVERTISEMENT

Antena 1 face un anunț important pentru fanii serialului Adela, una dintre cele mai urmărite producții din România.

Întrucât succesul primelor două sezoane a fost unul uriaș, producătorii au decis continuarea poveștii. Va exista un al treilea sezon.

ADVERTISEMENT

Filmările pentru noul sezon au început deja. Telespectatorii vor avea ocazia să vadă episoadele pentru care tocmai se înregistrează cel mai probabil anul viitor.

Antena 1 anunță un nou sezon al serialului Adela

Serialul produs de Ruxandra Ion și Dream Film Production merge mai departe cu povestea, iar adevărul va ieși la iveală abia în sezonul trei.

ADVERTISEMENT

Producătorii promit un sezon cu totul inedit, cu scene și situații care depășesc tot ce s-a văzut în primele două sezoane. Vor apărea noi piedici în calea fericirii protagoniștilor, iar personajele se vor confrunta cu situații din ce în ce mai incredibile.

Chiar dacă Adela va afla cine este, noi mistere vor apărea, iar povestea ei va lua o turnură cu totul neașteptată.

ADVERTISEMENT

„Uneori, adevărul care iese în sfârșit la lumină nu aduce liniște. Poate aduce noi complicații, noi probleme! Cât despre Mihai, omul ăsta, săracul, nu e niciodată liniștit! Peste el vin noi vești. Adevărul scoate la iveală noi pericole, noi motive pentru a fi din nou în gardă, gata să aducă la suprafață noi și noi adevăruri! Un adevăr nu e niciodată suficient!”, susține Alecs Dunaev, interpretul lui Mihai în telenovelă.

Mara Oprea, actrița care intră în rolul personajului principal al serialului cu același nume, spune că este extrem de entuziasmată de felul în care continuă povestea.

ADVERTISEMENT

Mara Oprea: „Răsturnări de situații la care nu se așteaptă nimeni”

Tânăra spune că telespectatorii vor vedea în sezonul 3 o Adela cu totul diferită. Relațiile dintre personaje se vor schimba destul de mult. Vor apărea noi conflicte și noi situații. Unele dintre ele îi vor lăsa pe telespectatori cu gura căscată.

ADVERTISEMENT

„Ce pot să spun este că cel de-al treilea sezon al proiectului vine cu răsturnări de situaţii la care chiar nu se aşteaptă nimeni. Unele secvenţe pe care le-am avut de jucat deja, dar şi cele ce vor urma, m-au provocat să mă imaginez în situaţii pe care nu le-am trăit niciodată.

Apar noi relaţii între personaje. Se reiau prietenii vechi, destrămate de tot felul de conflicte care au avut loc până acum. Povestea serialului devine din ce în ce mai interesantă”, a declarat Mara Oprea.