Life

Antena 1 a suspendat filmările de la Te cunosc de undeva. Lista vedetelor infectate cu noul coronavirus – Update

18.06.2020 | 17:43
Antena 1 a suspendat filmarile de la Te cunosc de undeva Lista vedetelor infectate cu noul coronavirus  Update
ADVERTISEMENT

Postul de televiziune Antena 1 a suspendat filmările noului sezon Te cunosc de undeva, după ce unul dintre membrii echipei, celebrul artist Marcel Pavel, a fost depistat cu coronavirus. Ulterior, s-a constatat că mai multe vedete au fost infectate.

Până acum, vedetele infectate ar fi următoarele

  • Marcel Pavel
  • Ozana Barabancea
  • Andrei Ștefănescu
  • Adriana Trandafir

Vedetele de la Te cunosc de undeva, panicate din cauza coronavirusului

Postul generalist a reînceput filmările pentru show-ul de divertisment, unul dintre cele mai urmărite de către telespectatorii români, imediat după ce s-au dat măsurile de relaxare.

ADVERTISEMENT

„Filmările pentru emisiunea Te cunosc de undeva! sunt suspendate pentru moment. Antena 1 a luat toate măsurile impuse de lege pentru stoparea răspândirii virusului SARS-CoV2 și siguranța angajaților și a colaboratorilor.

A fost realizată o anchetă epidemiologică, au fost testate și trimise în izolare persoanele care au avut un contact direct. Filmările pentru Te cunosc de undeva! urmează a fi realuate după perioada de carantinare”, transmite Antena 1.

ADVERTISEMENT

„În ceea ce privește informațiile vehiculate cu privire la Antena Stars, menționăm faptul că emisia postului continuă la fel ca și până acum. Au fost luate și în acest caz toate măsurile de dezinfecție, distanțare și protecție, pentru ca producțiile să se poată desfășura în continuare în condiții de siguranță”, a mai precizat Antena 1 în comunicat.

Există mai multe vedete suspecte de coronavirus, cele care au participat la filmări. Este vorba despre jurații Aurelian Temișan și Andreea Bălan, printre alții, din primele informații apărute, pe surse, în presă.

ADVERTISEMENT

Adriana Trandafir, Andrei Ștefănescu și Ozana Barabancea, infectați

Potrivit știripesurse.ro, în afară de Marcel Pavel, infectați ar fi și Adriana Trandafir și Andrei Ștefănescu de la Alb Negru, dar și Ozana Barabancea. Zece persoane sunt infectate în total, alți cinci angajați, cameramani și oameni de la montaj, ar fi contactat virusul.

Primul confirmat a fost Marcel Pavel în cursul zilei de ieri, iar despre restul participanților la show-ul Te cunosc de undeva nu există informații oficiale, căci niciunul nu a publicat ceva concret pe rețelele sociale.

ADVERTISEMENT

Marcel Pavel și Ozana Barabancea se află în aceste momente la Institutul Matei Balș, acolo unde vor primi toate indicațiile medicilor despre ce trebuie să facă de acum înainte, având în vedere infectarea cu SARS-COV-2.

ADVERTISEMENT