Life

Antena 1 confirmă FANATIK! Ele sunt cuplurile de vedete din noul sezon al emisiunii Te cunosc de undeva

Antena 1 a dezvăluit lista concurenților noului sezon Te cunosc de undeva. Toate numele pe care FANATIK le-a oferit în premieră acum o lună sunt confirmate de postul de televiziune!
23.08.2022 | 11:54
Antena 1 confirma FANATIK Ele sunt cuplurile de vedete din noul sezon al emisiunii Te cunosc de undeva
Te cunosc de undeva, concurs televizat difuzat de Antena 1
ADVERTISEMENT

Pe 18 iulie, FANATIK prezenta lista concurenților celui de-al 18-lea sezon Te cunosc de undeva, cu un update important  făcut pe 11 august, când ați aflat că Emi și Cuza vor participa din nou, cu toate că au câștigat ediția care s-a terminat nu de mult timp.

Antena 1 confirmă FANATIK: Cine sunt concurenții de la Te cunosc de undeva 18

Antena 1 vine să confirme numele pe care FANATIK le-a anunțat în urmă cu o lună! În acest moment, avem lista oficială a cuplurilor care vor face parte din noul sezon al show-ului transformărilor, despre a cărui premieră încă nu se știe când va avea loc.

ADVERTISEMENT

Provocările vor fi și mai mari în sezonul majoratului. Printre concurenți avem câteva nume cu totul inedite. Așadar, pe scena TCDU 18 vor urca Connect-R & Shift, Feli & Nicolai Tand, Jo & Liviu Teodorescu, Eliza și Cosmin Natanticu, Emilian & WRS, Rona Hartner și Johny Romano, Emma de la ZU și Sore și Emi și Cuza de la Noaptea târziu.

Participanții din acest sezon au vorbit despre marea provocare care îi așteaptă, căci vor fi nevoiți să intre în pielea unor personaje nu tocmai ușor de abordat ca stil și muzică.

ADVERTISEMENT

WRS, de la Eurovision, în show-ul transformărilor

Dacă pentru Liviu Teodorescu, de pildă, scena TCDU nu este una străină, partenera sa, Jo (Ioana Anuța) este pentru întâia oară în acest proiect. Și WRS, reprezentantul României la Eurovision 2022 este prima oară pe scena concursului de la Antenă.

Cooptarea lui WRS vine după ce acesta a bifat un succes internațional cu melodia cu care a cântat în Italia, „Hola, mi bebebe”, piesă care l-a purtat, de altfel, în turnee prin toată Europa, în special în orașele spaniole.

ADVERTISEMENT

„Cred că echipa noastră îi va surprinde pe cei de acasă. Noi suntem destul de liniștiți în viața de zi cu zi, dar încă de la prima ediție vom veni cu o bombă de energie, multe surprize şi multă distracţie. Încercăm să îmbinăm distracția cu utilul și profesionalismul.

Cu Emilian mă înteleg foarte bine, parcă suntem frați dintotdeauna, chiar dacă suntem foarte diferiți. Eu sunt lent, relaxat. El este foarte punctual. Se gândește la fiecare detaliu. Ne completăm perfect în acest sens, fiind diferiți. Echipa funcționează foarte bine”, a mărturisit WRS.

ADVERTISEMENT