Life

Antena 1, într-o situație dificilă: „Au batjocorit persoane”. Emisiunea Mireasa și Simona Gherghe zboară de pe post?

Antena 1 are tot mai multe probleme din cauza emisiunii Mireasa! Apar noi acuzații la adresa producătorilor show-ului de televiziune.
06.04.2023 | 16:00
Antena 1 intro situatie dificila Au batjocorit persoane Emisiunea Mireasa si Simona Gherghe zboara de pe post
Antena 1 și Mireasa, probleme mari. Simona Gherghe, acuzații grave de la fani. Foto: YouTube/ Antena 1
ADVERTISEMENT

Antena 1 este sub tirul unor acuzații fără precedent din partea fanilor emisiunii Mireasa! Campania de boicotare a reality-show-ului matrimonial prezentat de Simona Gherghe pare să dea roade. Audiențele sunt tot mai mici în ultima perioadă.

Antena 1, într-o situație fără precedent. Revoltă uriașă a telespectatorilor Mireasa. Se pune capăt show-ului?

Fanii concursului de tip reality-show au tot mai multe nemulțumiri și acuză producția că nu își respectă publicul. Campania începută de Viperele vesele pe Instagram are un ecou tot mai mare, show-ul pierzând procente importante din rating.

ADVERTISEMENT

Reamintim, pe scurt, de unde a început revolta telespectatorilor show-ului Mireasa! Producătorii de la Antena 1 au fost acuzați că nu ar răspunde feedback-ului primit din partea fanilor.

Aceștia au cerut câteva explicații despre ce se întâmplă în emisiune. Mai mult de atât, pe internet circulă chiar și o petiție prin care se cere transparentizare privind voturile. Asta pentru că sunt destul de mulți oameni care nu cred în topurile prezentate de Simona Gherghe la fiecare gală săptămânală.

ADVERTISEMENT

Acuzații inclusiv la adresa Simonei Gherghe!

În urma campaniei inițiate de Viperele vesele, mai mulți telespectatori au început să protesteze, alăturându-se boicotului comunității care depășește peste 100.000 de persoane.

„Noi, publicul fidel Mireasa, suntem revoltați pentru modul în care întreaga producție alege să gestioneze tot ceea ce se întâmplă. În primul rând, nu i-ați sancționat niciodată pe cei doi (n.r.: se referă la cuplul Mihai-Hatice) care au jignit.

ADVERTISEMENT

Au făcut bullying cu majoritatea concurenților. Au batjocorit persoane. Au fost trași de mânecuță atât de diplomat încât nici nu s-a văzut”, este doar una dintre acuzațiile aduse în mediul online, acuzație care vine de data asta de la un alt cont în afară de pagina Viperelor vesele.

„Nu mai provocați golănia și proasta creștere! De asta am ales Mireasa și nu Puterea dragostei sau Casa Iubirii, pentru că vrem să vedem un show curat. Vrem un show fără favoritisme! Nu duceți emisiunea în direcția aceea, ci sancționați-i pe toți în mod egal, nu în funcție de clasament”, mai scrie unul dintre protestatari.

ADVERTISEMENT

Fanii Mireasa: „Ai tupeul și nesimțirea să ne ții nouă morală?”

Luată la rost a fost, în mod direct, Simona Gherghe, de care publicul se plânge în legătură cu felul în care moderează show-ul tot mai contestat. „Doamna Simona Gherghe, noi nu suntem revoltați pentru cum au jignit acești doi actori plătiți, Hatice și Mihai.

Noi suntem revoltați că acceptați la casting toate scursurile și le aduceți în fața noastră drept exemplu! Cum, tu, Simona Gherghe, ai tupeul și nesimțirea caracteristică trustului Antena să ne ții nouă morală ce trebuie să acceptăm sau să iertăm?”, vociferează fanul Mireasa care susține boicotul Viperelor vesele.

mireasa
Așa arată unul din mesajele de revoltă ale telespectatorilor Mireasa de la Antena 1. Foto: Facebook

Boicotul Viperelor vesele dă rezultate: Antena 1, cu Mireasa, share de 12,5% în ediția din 4 aprilie 2023

În urma postării făcute de Viperele vesele pe Instagram, se naște o întrebare care capătă tot mai multă greutate! Dacă audiențele vor scădea și mai mult în următoarea perioadă, va deveni Mireasa prima emisiune care se încheie în urma unui boicot al propriilor fani?

Spunem asta întrucât ediția de marți, 4 aprilie 2023, în a treia zi de proteste ale telespectatorilor, emisiunea a înregistrat un share de doar 12,5%. Este unul din cele mai slabe rezultate de când a început actualul sezon Mireasa.

„Pe această cale, îi transmitem Simonei Gherghe că lipsa de respect față de telespectatorii emisiunii Mireasă și față de această vastă comunitate, Viperele Vesele, discriminarea comunității, jignirea inteligenței telespectatorilor, homofobia, promovarea și mângâierea pe creștet în emisiunea Mireasă a unor elemente care au ridicat proxenetismul, prostituția și consumul de droguri la rang de propagandă, au generat această situație conflictuală”, notează Viperele vesele pe rețeaua de socializare.

După cum se știe, atunci când o producție nu se mai bucură de audiență, posturile de televiziune renunță, în general la ea. Să o ia Mireasa pe urmele altor show-uri care au apus pentru că publicul a ajuns la saturație? Rămâne de văzut.

ADVERTISEMENT