Life

Antena 1 nu a putut tăia aceste imagini la montaj! Scandal uriaș în casa Mireasa, de Paște: „Stă de trei zile aici”

Antena 1 a difuzat niște imagini de la Mireasa care dau apă la moară celor care aduc critici organizatorilor acestui reality-show.
18.04.2023 | 12:55
Antena 1 nu a putut taia aceste imagini la montaj Scandal urias in casa Mireasa de Paste Sta de trei zile aici
Un nou scandal la Mireasa. Antena 1, dată de gol! Foto: Antena 1/ Fotomontaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Antena 1 nu scapă de vociferări din partea publicului Mireasa nici de Paște! În a doua zi de Paște, postul de televiziune a ”scăpat” niște imagini care vin să alimenteze toate acuzațiile aduse până acum din partea anumitor telespectatori. Acuzațiile sunt legate de favoritismele care ar avea loc în acest concurs televizat.

Antena 1 a scăpat niște imagini care dau apă la moară criticilor Mireasa. Hatice, favorizată pe față de Paște

Până acum producătorii concursului Mireasa s-au lovit de mesaje de nemulțumire din partea fanilor și a comunității Viperele vesele de pe Instagram. De data asta chiar persoane care au legătură în mod direct cu emisiunea au pus degetul pe rană.

ADVERTISEMENT

Mai precis, echipei de la Mireasa i-a scăpat un clip în care mama și bunica lui Dani, unul dintre concurenții din casa Mireasa, se plâng de felul inegal în care sunt tratate rudele tuturor participanților.

Imaginile n-au putut fi tăiate la montaj. Ele au fost transmise live, căci așa cum se știe, tot ce fac concurenții în casa Mireasa poate fi urmărit 24 din 24 pe Antena Play.

ADVERTISEMENT

Viperele vesele s-au sesizat imediat în urma plângerilor familiei lui Dani. Femeile spun că Hatice, cea mai controversată concurentă din acest sezon, are ”un spate” prea puternic în acest show. Asta din moment ce mama ei stă de trei zile în casă, venită cu prilejul sărbătorilor pascale.

Viperele vesele, atac direct la Simona Gherghe, prezentatoarea Mireasa

Viperele vesele s-au luat și de prezentatoarea Simona Gherghe, adresându-i câteva întrebări în legătură cu tratamentul diferit de care au parte anumiți concurenți.

ADVERTISEMENT

„Dorim să adresăm public câteva întrebări moderatoarei emisiunii Mireasa, Simona Gherghe, cea care a ales să blocheze protestatarii, aceia care cereau oprirea abuzurilor producătorilor. Când îi priviți în ochi pe toți ceilalți concurenți și pe însoțitoarele lor, care nu au beneficiat de același tratament ca Hatice și mama ei, cu ocazia Sfintelor Sărbători Pascale, nu vă vine să intrați în pământ de rușine?

Când vă încasați salariul, nu simțiți că vă cade mâna sau nu simțiți că vă crapă obrazul de rușine? Chiar nu aveți nicio străfulgerare/ mustrare de conștiință? Cu cât mai vertiginos este urcușul, cu atât mai teribilă poate fi căderea. Pe vârf e dificil să-ți menții echilibrul. Faptul că acum Simona Gherghe este hulită de majoritatea telespectatorilor Mireasa confirmă adevărul”, au notat Viperele vesele pe Instagram.

ADVERTISEMENT

Mama și bunica lui Dani au scos gunoiul de sub preș: „Mama lui Hatice stă de trei zile aici. Trebuie să fii… să ai asemenea beneficii”

Pe pagina Viperelor a fost postat și videoclipul de-a dreptul scandalos, în care de data asta rudele lui Dani sunt cele care arată cu degetul, cu jumătate de gură, ce-i drept, asupra producătorilor. Femeile, uitând poate pentru o secundă că sunt filmate, au scăpat porumbelul!

„Totuși, a fost un avantaj că noi am fost ultimii. Nu ne-a condiționat cu plecatul, știi? Păi mama lui Hatice stă de trei zile aici. Am văzut!; Trebuie să fii… Să ai semenea beneficii”, sunt declarațiile de-a dreptul scandaloase făcute de bunica și mama lui Dani de la Mireasa.

„Nu știu ce trebuie să facem. Ar trebui să facem și noi ca să putem să ne bucurăm de asemenea beneficii. Cum a zis vecina: De ce nu vă duceți seara să vă întoarceți a doua zi? Păi, ce, mă, crezi că mă primește pe mine să stau la Dani să mă întorc a doua zi?”, sunt alte afirmații care nu vor fi pe placul producătorilor reality-show-ului matrimonial.

Poți vedea imaginile noii controverse de la Mireasa, și discuțiile rudelor lui Dani, aici.

ADVERTISEMENT