Life

Schimbări radicale în grila de la Antena 1. Ce se întâmplă cu emisiunea Stand Up Revolution

Postul de televiziune Antena 1 anunță modificări importante în grila din această săptămână. Reprezentanții au dezvăluit ce se întâmplă cu emisiunea Stand Up Revolution.
15.02.2022 | 12:19
Schimbari radicale in grila de la Antena 1 Ce se intampla cu emisiunea Stand Up Revolution
Antena 1, schimbări importante în grijă. Postul a renunțat la emisiunea Stand Up Revolution. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

În urmă cu mai puțin de 24 de ore se vorbea despre un show nou care ar fi intrat pe post miercuri, 16 februarie 2022, de la ora 21:30. Ulterior, s-a luat o altă decizie.

Mai exact, Antena 1 a făcut schimbări radicale în grilă. Lansarea Stand Up Revolution a fost anulată pentru că nu mai apare deloc pe post perioada aceasta.

ADVERTISEMENT

În cursul serii de miercuri, show-ul a fost înlocuit cu un film. Din păcate, nu mai apare nici în grila pentru săptămâna viitoare.

Antena 1, schimbări importante în grilă. Postul a renunțat la emisiunea Stand Up Revolution

„Mie mi-a plăcut la Stand-up Revolution. Am avut fructe şi dulciuri în backstage, apă din belşug şi masă caldă la prânz. Nu am făcut eu multe emisiuni, dar lejer asta este pe loc fruntaş în top 10.

ADVERTISEMENT

Oamenii au fost foarte drăguţi cu noi şi rar s-a ţipat la mine. Colegii mei din juriu au fost foarte prietenoşi şi m-au lăsat şi pe mine să vorbesc, cred că în episodul 4.

Sper să câştige cineva din echipa mea, ca să devin arogant şi să întârzii la filmări în sezoanele următoare! Hai, România! În fiecare zi!”, spunea în urmă cu câteva zile comediantul Vio pentru a1.ro.

ADVERTISEMENT

În momentul de față nu se știe ce va se întâmpla cu emisiunea având în vedere că nu este singura schimbare făcută de postul de televiziune.

iUmor va avea o altă zi de difuzare și nu va mai fi pe același tronson cu „Românii au talent”, de la Pro TV. În acest sens s-a mutat duminică.

ADVERTISEMENT

Ce alte schimbări a mai suferit grila de la Antena 1

Totodată, o altă modificare luată de Antena 1 are legătură cu show-ul culinar „Chefi fără limite” care ar fi trebuit să aibă premiera duminică, 20 februarie 2022. Debutul va fi o zi mai târziu, pe 21 februarie.

De asemenea, zilele de difuzare ale emisiunii moderate de Irina Fodor sunt luni, marți și miercuri. Miercuri, 16 februarie, nu mai apare pe post nici show-ul iRoast de la ora 20:30.

Emisiunea se va difuza sâmbătă, 19 februarie, la fel și filmul Creed. Joi, 17 februarie, rămâne în grilă serialul Adela, în timp ce în cursul zilei de vineri, 18 februarie, se va difuza producția „Lunetistul”.

ADVERTISEMENT