Life

Antena 1, surpriză uriașă pentru fani: ce se întâmplă pe 31 decembrie 2022. E unic în istoria televiziunii din România

Antena 1, anunț uriaș pentru telespectatori. Ce a pregătit pe 31 decembrie 2022. E un program cu totul special și inedit.
29.12.2022 | 15:48
Antena 1 surpriza uriasa pentru fani ce se intampla pe 31 decembrie 2022 E unic in istoria televiziunii din Romania
Antena 1, anunț uriaș pentru telespectatori. Ce a pregătit pe 31 decembrie 2022. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Un post de televiziune privat comercial pregătește o surpriză uriașă pentru fanii săi. Ce se va întâmpla pe 31 decembrie 2022. E unic în istoria din România și are legătură cu programul pentru trecerea dintre ani.

Antena 1, anunț uriaș pentru telespectatori. Ce a pregătit pe 31 decembrie 2022

Antena 1 are mai multe surprize pentru telespectatori în ultima zi din an. Una dintre acesta este despre echipa de la Super Neatza cu Răzvan și Dani, care va fi pe sticlă pe 31 decembrie 2022 începând cu ora 17:00.

ADVERTISEMENT

Conform site-ului oficial, gașca veselă va întreține atmosfera cu un pre-party înainte de trecerea în 2023. Vedetele renumitului matinal încheie anul 2022 cu o ediție specială a emisiunii care se difuzează de circa 14 ani.

Mai exact, prezentatorii Răzvan Simion și Dani Oțil, se întrec în organizarea celei mai tari petreceri de Revelion.

ADVERTISEMENT

Ilona Brezoianu, Florin Ristei, Diana Munteanu, Ramona, Nicolai Tand, Radu Darie, Emi şi Cuza de la Noaptea Târziu, dar și foarte mulți artiști de top din România vor fi alături de fanii postului de televiziune.

Răzvan Simion și Dani Oțil, prezentatorii Revelionului de zi

Răzvan Simion și Dani Oțil sunt prezentatorii Revelionului care va avea lor pe parcursul zilei de sâmbătă, 31 decembrie 2022. Cei doi își fac echipe și se confruntă pentru a puse bazele unui show incendiar.

ADVERTISEMENT

În cadrul emisiunii Florin Ristei şi trupa sa, intitulată Freestay, vor susține un mini-recital. Distracția va continua alături de gașca veselă până la ora 20:00, când programul postului de televiziune schimbă moderatorii.

Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu nu renunță la rivalitatea cu Nea Mărin. Acest lucru se va întâmpla și în noaptea dintre ani. Vedetele se întrec, de asemenea, în organizarea celui mai spectaculos eveniment.

ADVERTISEMENT

Aceștia se vor duela în ringul Revelionului cel neBUN, totul spre amuzamentul publicului. Programele variate de la Antena 1 îi vor ține pe oameni cu sufletul la gură și vor aduce și foarte multe zâmbete.

ADVERTISEMENT
Tags: