Life

Noi schimbări în Antene! Natalia Mateuț, soluția de rezervă! Galerie foto

Antenele sunt în fața unor noi schimbări în grilă, iar Natalia Mateuț se pregătește să revină pe sticlă, la Stars, atunci când se va întoarce din vacanță.
14.01.2022 | 18:40
Natalia Mateuț adoră să pozeze în ipostaze incitante Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Zilele trecute, în birourile Antenelor a fost mare frământare. Motivul? Situația de la Antena Stars, televiziunea rămasă fără matinal și în care reorganizarea a provocat probleme serioase în grila postului care, deja, are ”importate” de la Antena 1 mai multe emisiuni de succes, precum XNS sau Acces Direct.

Natalia Mateuț, soluția de rezervă a Antenei Stars

Plecarea vedetei matinalului din Antena Stars, Ameri Nasrin, i-a pus pe șefii postului într-o situație dificilă. Deciși inițial să scoată matinalul de pe post, aceștia au ajuns la concluzia că, în fapt, Antena Stars ar rămâne fără emisiuni produse de ei.

ADVERTISEMENT

În plus, cele două ore de emisie ale emisiunii Acces Direct pe Antena Stars – 17.00-19.00 – a făcut ca slotul orar de după-amiază și de seară să se aglomereze la maximum. Și cum, din 24 ianuarie, de la 19.30, va reveni pe micile ecrane și Gabriela Cristea cu Mireasa – Capriciile iubirii, talk-show-ul unde sunt dezbătute subiecte de la Mireasa (emisiunea prezentată de carismatica Simona Gherghe), lucrurile au devenit complicate.

Până acum, respectivul interval orar era ”rezervat” emisiunii Showbiz Report, show prezentat de frumoasa Natalia Mateuț, în compania lui Andrei Ștefănescu. Din 2022, alături de știri, Showbiz Report a rămas singura producție a omenilor de la Antena Stars, toate celelate fiind făcute de angajați ai Antenei 1 sau de colaboratori externi.

ADVERTISEMENT

Așa că, după o ședință furtunoasă, șefii de la Antena Stars au decis să se răzgândească în ceea ce privește matinalul și să apeleze la soluția de rezervă, Natalia Mateuț.

Natalia Mateuț a acceptat mutarea, dar cu… condiții

După ce șefii de la Antena Stars au decis că se vor folosi de Natalia Mateuț și de Andrei Ștefănescu să umple golul de dimineață și, oarecum, să își justifice salariile, a mai fost nevoie de un pas: să îi convingă pe cei doi prezentatori de la Showbiz Report să accepte mutarea loc pe alt interval orar.

ADVERTISEMENT

Dacă Andrei Ștefănescu, din informațiile FANATIK, a acceptat imediat, Natalia Mateuț a fost mai greu de convins. Ba chiar a pus câteva condiții.

Iar una dintre ele a fost ca emisiunea să înceapă după data de 24 ianuarie. Nu de altceva, dar, alături de iubitul ei, Natalia Mateuț avea programată o vacanță de vis în exotica Costa Rica. Puși în fața unei situații dificile, șefii au înghițit cu zâmbetul pe buze ”doctoria amară” și i-au urat doar ”Vacanță plăcută”.

ADVERTISEMENT

Încântată că rămâne pe ”sticlă”, dar și că va mai merge într-o vacanță de vis, Natalia Mateuț și-a împachetat costumele de baie și, zâmbind, a ”fugit” la aeroport unde s-a îmbarcat cu destinația Costa Rica. După ce Natalia Mateuț își încarcă bateriile, pe plajele exotice,  ea și Andrei Ștefănescu nu vor prezenta un matinal propriu-zis, ci o emisiune care va începe în jurul orei 10.00.

Natalia Mateuț e pasionată de ședințele foto fierbinți

Natalia Mateuț este considerată una dintre cele mai frumoase prezentatoare  TV de la Antene. Fata cea mare a lui Dorin Mateuț, fosta legendă de la Dinamo București, adoră vacanțele exotice, cu atât mai mult cu cât, plecată în țările calde, își poate expune corpul perfect în costume de baie care mai de care mai mici.

Și, ca un adevărat fotomodel, Natalia Mateuț pare să își petreacă timpul doar în fața aparatului de fotografiat. Normal, fără să fie nicio secundă inhibată de cât de multă piele expune, pozează în ipostaze incendiare și, imediat după, împărtășește rezultatul zecilor de mii de fani pe care îi are pe conturile sale de socializare.

Cu mici intervenții estetice la nivelul bustului, cu buzele augmentate cu acid hialuronic, Natalia Mateuț reușește, de fiecare dată, să provoace reacții cât se poate de elocvente când vine vorba despre senzualitatea ei, aprecierile primite pe conturile ei de socializare fiind, în majoritatea lor, complimente din partea fanilor.

ADVERTISEMENT
Tags: