Bubuie ringul! Pe cine pariază Leu şi Doroftei în confruntarea anului dintre Joshua şi Parker!

Filon Stan   
în Sporturi
30/03/2018, 22:14
Bubuie ringul! Pe cine pariază Leu şi Doroftei în confruntarea anului dintre Joshua şi Parker!

Se apropie meciul anului în boxul profesionist! Meciul dintre Anthony Joshua şi Joseph Parker va avea loc pe data de 31 martie şi va fi transmis şi în România! Meciul are ca scop unificarea titlurilor categoriei grea, Anthony Joshua fiind campion mondial în versiunile WBA, IBO si IBF, iar Joseph Parker în versiunea WBO.

Foştii campioni mondiali Mihai Leu şi Leonard Doroftei şi-au ales deja favoriul. Cei doi foşti campioni îl dau ca sigur câştigător pe britanicul Joshua. Mihai Leu se aşteaptă ca Joshua să reuşească un KO, cel mai târziu în repriza a şasea. “În box se poate întampla orice, de-asta e un sport aşa frumos. Mai ales la categoria grea. Îl văd pe Joshua favorit clar, cred că se va termina înainte de limită. Ştiti cum se spune, lovitura de KO vine de la sine, nu trebuie căutată. Nu cred că meciul va dura mai mult de şase reprize”, a spus Leu.

Doroftei nu vrea ca Joshua să domine boxul. ”Boxul înseamnă luptă, nu scrimă pugilistică”

De cealaltă parte, Doroftei spune că nu îl place pe Joshua, dar tot pe el îl vede învingător. “Nu mi-aş dori ca Joshua să domine boxul!. Merg pe Joshua. Ca amator n-a făcut mare lucru, dar ca profesionist s-a schimbat total. A demonstrat lucrul ăsta în meciul cu Klitschko. E posibil să domine boxul în perioada următoare, dar eu nu mi-aş dori asta. E un luptător înalt, va fi prea puternic probabil. Îmi doresc să vină unul mai agresiv, ca Mike Tyson aşa, care să aducă din nou nebunia aia în ring. Că de fapt asta înseamna boxul, luptă, nu scrimă pugilistică”, a spus Doroftei la PRO X. Meciul va fi difuzat în România pe data de 31 martie, de la miezul nopţii, pe ProTV.

Închide ×