Fotbal international

Anthony Martial şi-a prelungit contractul cu Manchester United! Detaliul din acte care i-a făcut pe toţi să râdă! Foto

31.01.2019 | 23:53
Anthony Martial sia prelungit contractul cu Manchester United Detaliul din acte care ia facut pe toti sa rada Foto

Anthony Martial şi-a prelungit contractul cu Manchester United şi a încheiat speculaţiile care anunţau că fotbalistul francez ar vrea să plece de pe “Old Trafford”. Atacantul de 23 de ani va juca în tricoul “diavolilor” pentru următorii cinci ani, însă un detaliu din contract i-a făcut pe fanii lui United să râdă.

Manchester United a postat o fotografie în care Anthony Martial semna noul acord care se întinde până în vara anului 2024. La prima vedere nimic ieşit din comun, însă un fan a observat că literele scrise în contract erau puse la întâmplare, fără nicio noimă. “Mă poate ajuta cineva să-mi găsesc un loc de muncă în conducerea lui Manchester United? Cred că trebuie puţină experienţă în Microsoft Word şi în crearea de contracte false”, a fost replica unui fan al lui Manchester United pe Twitter. VEZI IMAGINILE SUS ÎN GALERIA FOTO.

Anthony Martial şi-a prelungit contractul cu Manchester United: “Iubesc să joc aici”

Anthony Martial şi-a prelungit contractul cu Manchester United până în vara anului 2024 şi a oferit câteva declaraţii pentru site-ul oficial al clubului. “Iubesc să joc pentru acest club. Încă din prima zi am simţit că fac parte din familia United. Sunt bucuros pentru dragostea pe care fanii mi-o arată mereu şi care m-au uimit pentru felul în care susţin acest club. Vreau să-i mulţumesc lui Ole Gunnar Solskjaer şi membrilor staff-ului tehnic care au crezut în mine. M-au ajutat mereu să mă pregătesc şi să fiu în formă. Sunt sigur că următorul trofeu este aproape pentru acest club”, a declarat Anthony Martial.

Anthony Martial şi-a prelungit contractul cu Manchester United. Detaliul din contract care i-a făcut pe toţi să râdă
Anthony Martial şi-a prelungit contractul cu Manchester United. Detaliul din contract care i-a făcut pe toţi să râdă

Atacantul de 23 de ani a fost transferat de Manchester United în vara anului 2015 de la AS Monaco. “Diavolii” au plătit 36 de milioane de lire sterline pentru a-l aduce pe Anthony Martial pe “Old Trafford”. Până în prezent, internaţionalul francez a jucat 161 de meciuri şi a marcat 46 de goluri pentru Manchester United.