Sport

Antoine Conte trece prin postul Ramadan-ului! Ce regim alimentar are jucătorul Universității Craiova

Fundașul dreapta al Universității Craiova, Antoine Conte, se află în perioada postului de Ramadan, care anul acesta ține de pe data de 1 aprilie până pe 1 mai.
10.04.2022 | 11:08
Antoine Conte trece prin postul Ramadanului Ce regim alimentar are jucatorul Universitatii Craiova
Antoine Conte trece prin postul Ramadan-ului! Ce regim alimentar are jucătorul Universității Craiova
ADVERTISEMENT

Singurul jucător musulman din lotul Universității Craiova, Antoine Conte, traversează momente dificile din cauza postului pe care îl ține de Ramadan. Fotbalistul oltenilor este nevoit să făcă schimbări majore în regimul său alimentar din cauza obiceiurilor din religia sa.

Antoine Conte ține postul de Ramadan! Ce regim alimentar a adoptat jucătorul Universității Craiova

Pentru fundașul Universității Craiova a început cea de-a noua lună din calendarul islamic, denumită Ramadan. Această perioadă din an este una dintre cele mai importante în religia musulmană, care marchează începerea postului obligatoriu, iar Antoine Conte nu se abate de acest obicei.

ADVERTISEMENT

În această perioadă, regimul alimentar al fotbalistului din Bănie este unul cu foarte dificil. Antoine Conte nu consumă apă și nu mănâncă nimic pe perioada zilei, însă pe timpul nopții acesta poate să servească o masă ușoară împreună cu familia și persoanele sale apropiate din Craiova.

Acesta poate să se hidrateze și să servească o masă în intervalul orar 20:00-05:00. Rugăciunile reprezintă o parte importante a postului, iar Antoine Conte frecventează cu această ocazie singura moschee din Bănie, „Centrul Cultural și Islamic Craiova”.

ADVERTISEMENT

Jucătorul oltenilor a intrat de șapte zile în postul Ramadan-ului care a început de pe 1 aprilie și va lua sfârșit pe data de 1 mai. În toată această perioadă, Conte va trebui facă față momentelor tensionate din timpul partidelor din Casa Pariurilor Liga 1 cu un regim alimentar specific acestei perioade din an.

Antoine Conte are probleme de sănătate în perioada Ramadan-ului! Fundașul Universității Craiova este predispus accidentărilor

Înaintea meciului cu CFR Cluj, Laurențiu Reghecampf a declarat că fundașul Universității Craiova, Antoine Conte, are mici probleme de sănătate din cauza regimului adoptat în perioada postului de Ramadan. Alimentația fotbalistului îl poate predispune la noi accidentări.

ADVERTISEMENT

Fundașul venit perioada de transferuri din vara anului 2021, Antoine Conte nu a reușit să aibă foarte multe meciuri în picioare din cauza unei accidentărilor suferite în Casa Pariurilor Liga 1. În acest sezon, fotbalistul oltenilor a evoluat în doar 10 partide pentru trupa lui Laurențiu Reghecampf, fiind titular în trei dintre ele.

Antoine Conte s-a accidentat de la prima apariție în campionatul. Fundașul „alb-albaștrilor” a suferit o ruptură musculară în timpul unui meci cu FCSB, încheiat cu victoria trupei finanțate de Gigi Becali, scor 4-1.

ADVERTISEMENT

A doua accidentare a lui Conte a fost și cea mai gravă din cariera fotbalistului. Fundașul Universității Craiova a suferit o entorsă la gleznă într-un meci cu Dinamo, scor 5-0 pentru olteni. Acesta a fost supus unei intervenții chirurgicale la Barcelona și a revenit pe terenul de joc după patru luni, tot într-o partidă cu trupa din „Ștefan cel Mare”, scor 6-1.


  • (P) Cota BETANO pentru Universitatea Craiova – CFR Cluj: 2,82 este cota pentru „1 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT