Fotbal international

Antoine Griezmann a fost exclus din FIFA 15 pentru ilegalități. Francezul cumpăra „coins-uri” pentru Ultimate Team

21.10.2019 | 17:03
Antoine Griezmann a fost exclus din FIFA 15 pentru ilegalitati Francezul cumpara coinsuri pentru Ultimate Team
ADVERTISEMENT

Antoien Griezmann, atacantul Barcelonei, a fost exclus din jocul FIFA 15 pentru că a cumpărat ilegal „coins-uri” pentru modul de joc Ultimate Team. Nu s-a ținut cont de faptul că francezul era o vedetă a fotbalului modial, iar administartorii jocului l-au interzis din a mai folosi modul de joc. Griezmann a fost atât de supărat încât a sunat la operatorul de joc din Franța și și-a primit jucătorii cumpărați înapoi.

Antoine Griezmann a fost exclus din FIFA 15

Antoine Griezmann, cel mai scump transfer al Barcelonei din vară, a fost exclus din Ultimate Team, cel mai jucat modul din FIFA, pentru că a cumpărat ilegal jetoane cu care să-și facă echipa. Starul francez a suportat consecințele, chiar dacă evolua la Atletico Madrid și era unul dintre cei mai buni fotbaliști ai lui Diego Simeone. Regulile pentru care jocul video FIFA recurge la astfel de măsuri sunt următoarele:

ADVERTISEMENT
  • astfel de metode reprezintă înșelăciuni
  • este interzisă tranzacția pe piața neagră 
  • este spre protecția utilizatorului să nu apeleze la astfel de măsuri
Antoine Griezmann. Sursă foto: hepta.ro
Antoine Griezmann. Sursă foto: hepta.ro

Relația cu Messi este mai bună

Chiar dacă Griezmann a vorbit despre realția sa cu Messi și a dezvăluit că starul argentinian nu este prea vorbăreț, conexiunea dintre cei doi pare că s-a mai întărit. În duelul cu Eibar, tripleta „MSG” a funcționat perfect. Antoine Griezmann a deschis scorul în minutul 13, Lionel Messi a majorat scorul în minutul 58, iar Luis Suarez a închis tabela în minutul 66.

ADVERTISEMENT

„Nu este un tip prea vorbăreț, dar nici eu nu sunt. Este o situație destul de dificilă. Am împărțit niște ceai cu el și cred că ne îndreptăm în direcția bună. A fost accidentat și mi-a fost mai greu să îmi leg o conexiune cu el. Suntem doi băieți buni, oameni de treabă și sunt aici să ajut pe toată lumea din echipă”,  declara Griezmann înainte de meciul cu Inter Milano din Champions League.

  • 28 de ani a împlinit Antoine Griezmann pe 21 martie
  • 130.000.000 de euro este cota de piață a lui Antoine Griezmann, conform transfermarkt.com
ADVERTISEMENT