Sport

Antoine Griezmann, atacat după plecarea lui Lionel Messi: ”Din cauza ta”

Vestea plecării lui Lionel Messi i-a înfuriat pe fanii Barcelonei, iar prima victimă a acestora a fost Antoine Griezmann.
06.08.2021 | 13:52
Antoine Griezmann atacat dupa plecarea lui Lionel Messi Din cauza ta
ADVERTISEMENT

La puțin timp după anunțul oficial, catalanii au postat pe conturile oficiale de social media un clip emoționant prin intermediul căruia și-a luat ”adio” de la fostul căpitan ”blaugrana”.

Președintele Joan Laporta a explicat într-o conferință de presă motivele pentru care superstarul argentinian nu a putut fi păstrat pe Camp Nou.

ADVERTISEMENT

Plecarea lui Lionel Messi, pusă în cârca lui Antoine Griezmann

Tristețea s-a instaurat la Barcelona după ce s-a oficializat faptul că Lionel Messi nu va mai continua alături de formația catalană, iar fanii, în încercarea de a găsi vinovați, s-au răzbunat pe atacantul Antoine Griezmann.

Sosit la antrenamentul de vineri dimineață cu mașina personală, internaționalul francez a fost huiduit de suporterii prezenți la centrul de pregătire al Barcelonei, considerând că este unul dintre vinovații plecării favoritului lor.

ADVERTISEMENT

”Messi a plecat din cauza ta!”, i-au transmis fanii furioși pentru faptul că Griezmann a refuzat diminuarea salariului, iar acest lucru a contribuit la problemele financiare ale clubului în urma căruia contractul cu Messi nu a putut fi semnat.

Puyol, primul care a reacționat

Un alt amănunt ciudat care a ieșit la iveală după ce s-a oficializat plecarea lui Leo Messi de la Barcelona este acela că niciun coechipier al acestuia nu a postat niciun fel de mesaj pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT

Dacă din întreaga lume veneau mesaje pentru argentinian, la Barcelona a fost liniște totală. Singurul care a ieșit a fost marele fundaș al catalanilor Carles Puyol, acesta transmițându-i toate cele bune lui Messi.

”Mulțumim pentru tot Leo, niciodată nu vom putea să-ți mulțumim pentru tot ce ai făcut. Îți doresc tot binele din lume”, a scris Puyol pe contul de Instagram. Mult mai târziu a apărut un alt mesaj și de la Cesc Fabregas.

ADVERTISEMENT

PSG, în pole position pentru transferul argentinianului

Între primii oameni care au reacționat la vestea care a făcut înconjurul lumii a fost și Gică Hagi, fost jucător la Barcelona. ”Regele” a avut numai cuvinte de apreciere pentru fotbalistul argentinian.

Contractul argentinianului a expirat în această vară, iar cele două părţi au negociat pentru un nou acord, însă totul s-a oprit joi. FANATIK v-a prezentat patru motive pentru care ”Puricele” nu va mai continua pe Camp Nou.

În aceste condiții, chiar dacă vorbim despre un jucător de 34 de ani, va fi foarte interesant de urmărit care va fi următoarea destinație a acestuia, mai ales că pretențiile salariale nu sunt tocmai ușor de asatisfăcut. În pole position ar fi PSG și Chelsea, două dintre cele mai bogate cluburi din lume, dar nu este exclus să asistăm și la o surpriză de mari proporții.

ADVERTISEMENT