Sport

Antoine Griezmann, de la extaz la agonie! A marcat o “dublă” cu Liverpool, dar a fost eliminat după o fază horror. Video

Antoine Griezmann a marcat două goluri cu Liverpool, însă vârful lui Atletico Madrid a fost eliminat direct după un fault dur asupra lui Firmino.
19.10.2021 | 23:41
Antoine Griezmann de la extaz la agonie A marcat o dubla cu Liverpool dar a fost eliminat dupa o faza horror Video
ADVERTISEMENT

Se anunța o seară magică pentru Antoine Griezmann după prima repriză dintre Liverpool și Atletico Madrid.

“Cormoranii” au început perfect meciul și au marcat Salah și Keita, în minutele 8 și 13.

Antoine Griezmann, de la extaz la agonie!

Însă, apoi a intrat în scenă Antoine Griezmann. Atacantul readus de la Barcelona în vară a marcat o dublă de senzație, în minutele 20 și 34, restabilind egalitatea pe tabelă

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO GOLUL DOI: 

Eliminat după ce i-a pus talpa pe gâtul lui Firmino!

Numai că, Antoine Griezmann nu a prins finalul meciului pe teren. Vârful francez a avut o intrare dură asupra lui Firmino, punându-i talpa pe gâtul atacantului brazilian al celor de la Liverpool.

Arbitrul nu a stat pe gânduri și l-a eliminat pe Antoine Griezmann, care nu a protestat.

VEZI VIDEO: 

Griezmann, răscumpărat în această vară de Atletico

Mai mult au protestat colegii săi și Diego Simeone, care nu înțelegea decizia arbitrului, însă pe reluări s-a văzut clar cum Griezmann are o intrare dură asupra lui Firmino.

ADVERTISEMENT

Antoine Griezmann a fost răscumpărat în această vară de Atletico Madrid de la Barcelona. Echipa lui Simeone a făcut o super afacere cu această mutare.

Suarez și Griezmann, transferați pentru 15 milioane de euro!

L-a vândut cu 120 de milioane de euro catalanilor în 2019, iar doi ani mai târziu Barcelona a fost nevoită să îl dea împrumut cu 10 milioane de euro, Atletico având clauză de cumpărare dacă va mai achita 40 de milioane la finalul stagiunii.

ADVERTISEMENT

Atletico a luat de la Barcelona în ultimele două sezoane, doi dintre cei mai buni atacanți, pe bani puțini. Luis Suarez a fost transferat pentru 5 milioane de euro, iar Griezmann este împrumutat pentru 10 milioane de euro.