Nicio categorie

Antoine Griezmann, despre jocul Franţei din semifinala cu Belgia: “Ca la Atletico”

11.07.2018 | 00:53
Griezmann, despre jocul Franţei din semifinala cu Belgia. Compară evoluţia Franţei cu stilul de joc al lui Atletico Madrid

Antoine Griezmann a vorbit, la microfonul TF1,  despre jocul Franţei din semifinala cu Belgia. Atacantul “cocoşilor galici”, din piciorul căruia a plecat mingea spre golul victoriei reuşit în a doua repriză de fundaşul central Samuel Umtiti, îşi trăieşte momentul de maximă bucurie pentru reuşita calificării în finala Campionatului Mondial.

Griezmann admite că nu a fost cea mai bună partidă pentru Les Bleus la acest turneu final, dar scopul scuză mijloacele.  Jucătorul francez, care joacă de câţiva ani la o echipă cu un sistem defensiv foarte bine pus la punct şi căreia îi place să lovească pe contraatac, face această comparaţie cu Atletico Madrid pentru prestaţia Franţei din semifinala cu Belgia.

Antoine Griezmann, despre jocul Franţei din semifinala cu Belgia. “Ştiu ce e acum pe Champs-Elysees”

“Ne-am apărat şi am marcat după o fază fixă, exact ca la Atletico. Tipul ăsta de joc îl cunosc bine şi ne-a fost de mare folos, pentru că am reuşit să ne atingem obiectivul, de a ne califica în finala Campionatului Mondial. Sunt extrem de bucuros pentru că am văzut imaginile fericirii de la Paris, ceea ce se întâmplă acum pe Champs-Elysees este fantastic şi e minunat că noi le-am putut oferi aceste clipe”.

Griezmann, despre jocul Franţei din semifinala cu Belgia.E bucuros că Franţa a ajuns în finală şi că la Paris oamenii au ieşit pe străzi
Griezmann, despre jocul Franţei din semifinala cu Belgia. E bucuros că Franţa a ajuns în finală
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria NICIO CATEGORIE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 866. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri