Fotbal international

Schimbare de direcţie pentru Antoine Griezmann! Acord secret cu PSG?

09.06.2019 | 19:21
Schimbare de directie pentru Antoine Griezmann Acord secret cu PSG

Cotidianul catalan Sport scrie în ediţia de duminică despre schimbarea de direcţie în privinţa viitorului lui Antoine Griezmann. Se ştie că internaţionalul francez, deziluzionat mai ales de faptul că Atletico Madrid nu a ştiut să gestioneze în optimile de finală ale Champions League un avantaj de două goluri, obţinut la meciul de acasă, în faţa lui Juventus şi a fost eliminată la retur, a anunţat înainte de finalul sezonului că nu va mai rămâne sub comanda lui Diego Simeone.

Antoine Griezmann este aproape de un transfer la PSG

Antoine Griezmann, care vara trecută a preferat să rămână la Atletico, pentru a primi cel mai mare salariu din lot, 20 de milioane euro net, deşi avea ofertă de la Barcelona şi era aştepat cu braţele deschise inclusiv de Leo Messi, a regretat alegerea făcută şi ar fi acceptat în această vară o altă ofertă a Barcelonei, pe care şefii clubului chiar sunt dispuşi să i-o facă.

Problema este că prin modul în care a pregătit vara trecută să îşi prezinte decizia de a continua, în cadrul unui filmuleţ, a deranjat foarte mult vestiarul de pe Nou Camp şi, în special, pe starul Barcelonei, Leo Messi. Chiar dacă acum Griezmann vrea la Barcelona şi e gata să accepte un salariu mai mic decât la Atletico, francezul nu mai e dorit nici în ruptul capului de majoritatea jucătorilor şi nici de suporteri.

Antoine Griezmann ar fi purtat în secret tratative cu PSG şi ar fi căzut la acord cu parizienii

Anunţul se va face din nou printr-un filmuleţ

Aceştia l-au primit foarte dur la meciul de campionat, huiduindu-l tot timpul jocului şi dându-i de ânţeles că are uşa închisă la catalani. Problema e că Griezmann nu vrea să rămână la Madrid şi salvarea lui ar putea veni tocmai din ţara de baştină. Şefii lui PSG îl vor pe unul dintre cei mai importanţi jucători ai campioanei mondiale, în locul uruguayanului Edinson Cavani.

Conform celor scrise de Sport şi Griezmann ar fi destul de conştient că are şanse mici să ajungă la Barcelona şi ar fi de acord cu varianta PSG. Sport avansează chiar ideea că PSG şi Griezmann s-ar fi înţeles şi după scenariul de anul trecut, care se pare că îi place mult campionului mondial, curând vor face şi anunţul oficial.