ADVERTISEMENT
Fotbal international

Antoine Griezmann iese la atac: „Am tăcut suficient”. Care e relația francezului cu Messi

Autor: Cristi Maciuca | 24.11.2020 | 10:36
Antoine Griezmann iese la atac: „Am tăcut suficient”. Care e relația francezului cu Messi
Griezmann iese la atac: „Am tăcut suficient”. Care e relația francezului cu Messi. FOTO: hepta.ro

Antoine Griezmann a fost în centrul mai multor controverse în ultima perioadă, după ce „apropiați” de-ai săi au declarat că francezul nu ar avea o relație tocmai bună cu Lionel Messi.

ADVERTISEMENT

Atacantul francez a încercat să facă lumină și să pună capăt acestor speculații. Fotbalistul Barcelonei a dezvăluit că se simte victima criticilor, din cauza faptului că el nu iese prea des la declarații și nici nu roagă pe nimeni să îl apere.

Campionul mondial din 2018 și-a dorit întotdeauna să „vorbească” pe teren, dar acum, într-un interviu acordat ibericilor de la Universo Valdano, a răbufnit.

Griezmann le-a dat criticilor replică: „Sunt o țintă ușoară”

Este timpul să punem lucrurile la locul lor. Am acceptat aceste lucruri multă vreme și am spus că este suficient. Accept critica deoarece știu că nu vedem cea mai bună variantă a lui Griezmann, dar uneori aceste lucruri trec.

ADVERTISEMENT

Din moment ce eu nu vorbesc și nu îi fac pe oameni să vorbească, sunt o țintă ușoară. Într-un an și jumătate am avut trei antrenori, fiecare cu stilul lor și o pandemie între ei. Acest lucru face ca adaptarea să fie grea”, a declarat Antoine Griezmann.

Ce spune despre relația cu Messi: „Va merge până la moarte cu mine”

Griezmann a discutat și despre modul în care se înțelege cu Messi. Relația francezului cu superstarul Barcelonei este total opusă decât s-a lăsat să se înțeleagă în ultima vreme.

„Am vorbit cu Leo și mi-a spus că l-a durut prima oară când am refuzat(n.r. – să vin la Barcelona), dar că va merge până la moarte cu mine pentru că sunt în echipa lui”, a adăugat atacantul francez.

ADVERTISEMENT

„Nu am nicio relație cu el”

Antoine Griezmann a fost arătat cu degetul de-a lungul timpului și din cauza fostului său agent, Yet Olhats, cel care l-a acuzat pe Messi că dictează un „imperiu al terorii” pe Camp Nou.

„Declarațiile fostul meu agent nu ajută și dor, la fel ca cele ale unchiului meu. Nu am nicio relație cu unul, iar celălalt nu știe cu ce se mănâncă fotbalul. Relația mea cu Leo este una de respect absolut”, a concluzionat Griezmann, potrivit celor de la AS.

ADVERTISEMENT

În acest sezon, Antoine Griezmann a evoluat în zece partide pentru Barcelona, perioadă în care a marcat două goluri și a oferit un assist.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!