Sport

Antoine Griezmann, omagiat la Turul Franței înainte de duelul cu Portugalia din sferturile EURO 2024!

Antoine Griezmann este cu siguranță unul dintre cei mai apreciați fotbaliști francezi. Localnici din Saône-et-Loire i-au adus un omagiu în timul Turului Franței.
04.07.2024 | 20:20
Antoine Griezmann omagiat la Turul Frantei inainte de duelul cu Portugalia din sferturile EURO 2024
Omagiu pentru Antoine Griezmann în Turul Franței înainte de duelul cu Portugalia din sferturile EURO 2024
ADVERTISEMENT

Francezii se pregătesc intens pentru duelul de foc cu Portugalia în sferturile de finală ale Campionatului European din Germania. Naționala din Hexagon, una dintre marile favorite la trofeu, va întâlni o echipă portugheză determinată, condusă de veteranul Cristiano Ronaldo, care își dorește să bifeze o nouă performanță la posibil ultimul său turneu final.

Antoine Griezmann, vedetă în Franța

Antoine Griezmann este cu siguranță unul dintre cei mai importanți fotbaliști din naționala lui Didier Deschamps. Jucătorul celor de la Atletico Madrid a evoluat în toate meciurile de până acum la turneul final și speră să se răzbune pentru finala pierdută în fața Portugaliei în 2016.

ADVERTISEMENT

În această perioadă, în Franța se desfășoară Turul Franței, iar locuitorii din regiunea Saône-et-Loire i-au adresat un omagiu special lui Antoine Griezmann, care s-a născut în localitatea Mâcon. Aceștia au tuns iarba pe un teren din zona traseului în așa fel încât să se distingă chipul fotbalistului din naționala Franței, demonstrându-și astfel respectul și admirația pentru talentul său.

Antoine Griezmann a fost pe teren la meciul pierdut de Franța în finala Campionatului European din 2016. Atunci, naționala sa a cedat în prelungiri și a pierdut trofeul chiar pe Stade de France din Paris. Și atunci, naționala din Hexagon părea favorită.

ADVERTISEMENT

Griezmann și-a început cariera la echipa locală UF Mâconnais Jugend. După mai multe experiențe ratate în Franța, acesta a fost adus de cei de la Real Sociedad în Spania, unde a explodat odată ce a ajuns la echipa de seniori. În carieră, a mai evoluat pentru Atletico Madrid și Barcelona.

La naționala Franței, Griezmann a jucat 133 de meciuri și a înscris nu mai puțin de 44 de goluri. El și-a făcut debutul în 2014, într-un amical câștigat de echipa sa cu 2-0 în fața Olandei.

ADVERTISEMENT

Griezmann a avut de ales între Mbappe și Ronaldo

Francezii vor cu orice preț să învingă vineri seara Portugalia. Griezmann a vorbit înainte de începutul turneului final despre naționala Portugaliei. El i-a comparat pe Kylian Mbappe și Cristiano Ronaldo, însă a decis să rămână neutru.

„Ceea ce face Kylian este excepțional, iar ceea ce face Cristiano este ceva nemaivăzut până acum. Nu este nevoie să comparăm, ca în cazul lui Messi. Fiecare își face propriul drum”, a explicat Antoine Griezmann, conform Marca.

ADVERTISEMENT
Tags:
Produsul cu care românii au făcut un milion de euro în Germania: „Au...
Produsul cu care românii au făcut un milion de euro în Germania: „Au cumpărat o sută de TIR-uri pline!”
România, țara extremelor: pericolul de care ar trebui să ne ferim, ca să...
România, țara extremelor: pericolul de care ar trebui să ne ferim, ca să nu ne păcălim încă o dată
Hăituită fără milă, Zoia Ceaușescu s-a ascuns în casa unui fotbalist imens al...
Hăituită fără milă, Zoia Ceaușescu s-a ascuns în casa unui fotbalist imens al României. Cum a ajuns fiica dictatorilor României exilată în locuința acestuia
Povestea elevului de la Centrul de Detenţie care a luat 10 la Matematică...
Povestea elevului de la Centrul de Detenţie care a luat 10 la Matematică la Bac. Visează să dea la Drept
Cum a putut-o numi Monica Gabor pe fiica ei, după ce Irina a...
Cum a putut-o numi Monica Gabor pe fiica ei, după ce Irina a părăsit România, unde a venit pentru a-şi vedea tatăl la azil!
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
HARTA URȘILOR din ROMÂNIA! Unde e PERICULOS să MERGI
HARTA URȘILOR din ROMÂNIA! Unde e PERICULOS să MERGI
Răsturnare de situație. De ce a murit tânăra atacată de urs la Bușteni....
Răsturnare de situație. De ce a murit tânăra atacată de urs la Bușteni. Medicii au stabilit totul
Kate și William, pe urmele lui Meghan și Harry. Decizie șoc
Kate și William, pe urmele lui Meghan și Harry. Decizie șoc
Irina Columbeanu, criticată dur pe internet. Cum s-a filmat fiica lui Irinel într-o...
Irina Columbeanu, criticată dur pe internet. Cum s-a filmat fiica lui Irinel într-o cameră de hotel din Milano. ”S-a dus inocența! Pe urmele mamei, din păcate”
„Răzbunarea noastră va fi crudă!” Partizanii din Crimeea amenință armata lui Putin și...
„Răzbunarea noastră va fi crudă!” Partizanii din Crimeea amenință armata lui Putin și distrug rutele de aprovizionare cu armament
Secretul longevității Sofiei Vicoveanca, la 82 de ani: „Eu mănânc fructele, nu le...
Secretul longevității Sofiei Vicoveanca, la 82 de ani: „Eu mănânc fructele, nu le storcesc pe față!”. De ce se ferește total, ca să nu-și distrugă vocea?