ADVERTISEMENT
Nicio categorie

Antoine Griezmann, omul meciului Franţa – Australia 2-1 la CM 2018

Autor: Sorin Dumitrescu | 16.06.2018 | 15:46
Antoine Griezmann, omul meciului Franța - Australia 2-1. El a fost faultat în careu, în imagine

Atacantul Franţei, Antoine Griezmann, a fost desemnat drept omul meciului Franţa – Australia 2-1, primul meci din cadrul grupei C la CM 2018. 

ADVERTISEMENT

Jucătorul care a stârnit o mare furtună în ultimele zile în Primera Division, după ce ce şi-a anunţat decizia de a continua cu Atletico Madrid, în loc să meargă la FC Barcelona, a deschis scorul din penalty, primul penalty din istoria CM acordat după consultarea VAR.

Antoine Griezmann, autorul primului gol din penalty acordat prin VAR

Golul lui Griezmann nu ar fi fost însă decisiv pentru cele trei puncte, întrucît Australia a restabilit rapid egalitatea tot printr-un penalty. Dar a venit acel şut fantastic sub transversală al lui Paul Pogba, balonul căzând dincolo de linia porţii, de unde degeaba a mai revenit în teren. Gol corect validat de către brigada de arbitri.

ADVERTISEMENT
Antoine Griezmann, omul meciului Franța - Australia 2-1. Atacantul lui Atletico Madrid a marcat primul gol şi a intrat în istoria CM ca primul jucător care transformă un penalty dictat prin VAR
Antoine Griezmann, omul meciului Franța – Australia 2-1. Atacantul lui Atletico Madrid a marcat primul gol

Până la Griezmann au mai fost desemnaţi de către FIFA, în colaborare cu producătorul de bere Budweiser oamenii meciurilor rusul Cerîşev, portarul egiptean El Shenawy, dar el a refuzat să îl primească, marocanul Amine Harit şi portughezul Cristiano Ronaldo.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!