ADVERTISEMENT
Carousel hot news

Se cere în Ghencea: “Vreau să mă transfer, cine n-ar vrea?!”

Paul Anton, mijlocaşul Pandurilor, a dezvăluit la finalul partidei cu Steaua că şi-ar dori un transfer la campioana României, chiar dacă în acest moment Pandurii îi oferă condiţiile necesare...
Autor: Adrian Dumitru | 23.11.2013 | 22:41
Se cere în Ghencea:

Paul Anton, mijlocaşul Pandurilor, a dezvăluit la finalul partidei cu Steaua că şi-ar dori un transfer la campioana României, chiar dacă în acest moment Pandurii îi oferă condiţiile necesare dezvoltării sale profesionale.

ADVERTISEMENT

Mijlocaşul de 22 de ani s-a declarat mulţumit de remiza obţinută în faţa elevilor lui Reghecampf şi crede că steliştii vor reedita performanţa de anul trecut, atunci cînd au cîştigat campionatul şi Supercupa României. “Am avut ocazii, dar trebuie să fim mulţumiţi pentru că şi ei puteau învinge. Noi încercăm să rămînem în spatele Stelei şi al Petrolului. Adversarii din această seară au un sistem bine pus la punct, sînt favoriţi la cîştigarea campionatului. Normal că îmi doresc, cine nu şi-ar dori să ajungă la Steaua, cel mai titrat club? Eu însă mă simt bine aici, la Pandurii şi sînt foarte fericit”, a încheiat Anton.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT