Anton a debutat pentru Getafe în Segunda! Ce rezultat a obţinut noua sa formaţie

Răzvan Scarlat   
in STIRI INTERNATIONALE
19/08/2016, 22:49
Anton a debutat pentru Getafe în Segunda! Ce rezultat a obţinut noua sa formaţie

Paul Anton a debutat într-o partidă oficială pentru Getafe. Mijlocaşul a fost titular în rezultatul de egalitate pe care formaţia sa l-a obţinut, în deplasare, scor 1-1, cu Mirandes, în prima etapă din Segunda Division. Fostul “cîine” a avut o evoluţie apreciată pe durata celor 74 de minute în care s-a aflat pe teren.

Pentru oaspeţi a marcat Daniel Pacheco, în minutul 52, în timp ce gazdele au egalat prin Iker Guarrotxena, în minutul 65. Anton este împrumutat de Dinamo la Getafe pentru un sezon, iar spaniolii îl pot transfera definitiv vara viitoare. Mijlocaşul a fost unul dintre oamenii de bază în sezonul trecut pentru “cîini”.

“Eu îmi doresc să rămîn aici, am încredere că pot face o treabă bună. Eu o să trag foarte tare să rămîn aici. Vreau să profit de şansa pe care o am şi să rămîn cît mai mult în Spania”, a spus Anton în urmă cu două zile.

Ştirea MOMENTULUI

Chelsea – Arsenal 0-0 live online pe Eurosport. Start de meci!

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×