STEAUA - DINAMO. Mesajul lui Anton pentru elevii lui Andone înainte de derby: "Să fie cîini pe teren!"

UPDATE 17.10/ Paul Anton, jucătorul care a fost transferat de la Dinamo la Getafe, a declarat pentru FANATIK.RO că este alături de foştii săi colegi, în derby-ul de sîmbătă cu Steaua.

"Să fie “cîini” pe teren cum sînt cei din tribună, să creadă în ei, să lupte pîna la capăt şi vor reuşi! Restul sînt detalii pe care sînt convins cî ei le cunosc deja”, a declarat Anton.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Paul Anton a declarat că a rămăs plăcut surprins de antrenamentele care se fac la Getafe. Totodată, fostul mijlocaş a mai spus că îşi doreşte să rămînă definitiv la formaţia spaniolă, nu doar sub formă de împrumut.

“E o diferenţă faţă de fotbalul românesc. Nivelul de pregătire şi de joc e mult mai ridicat. Uşor uşor am reuşit să mă acomodez şi sper să mă ridic la nivelul aşteptărilor. Eu am venit aici să muncesc foarte mult. Aici e altceva, intensitatea antrenamentelor e foarte mare. Am jucat şi în faţa apărării, aici am folosit sistemul 4-3-3 şi am jucat puţin mai avansat, unul din cei doi interi. Antrenorul este un tip care discută cu noi, atît individual cît şi colectiv. Obiectivul principal este promovarea.

Eu îmi doresc să rămîn aici, am încredere că pot face o treabă bună. Eu o să trag foarte tare să rămîn aici. Vreau să profit de şansa pe care o am şi să rămîn cît mai mult în Spania”, a spus Anton.

Anton îşi doreşte să fie unul dintre jucătorii aleşi de Christoph Daum în lotul naţionalei:  “Nu ştiu dacă am şanse mai mari să ajung la naţională, eu îmi doresc, dar important este să mă impun eu aici. Nu m-a deranjat că nu am fost selecţionat, eu mai trebuie să demonstrez şi după poate voi avea şansa să fiu un jucător de bază. Nu am fost căutat de nimeni de la naţională”.