Fotbal intern

Anton Petrea pune presiune pe Florinel Coman înainte de FCSB – CFR Cluj: ”Motivația lui trebuie să vină de aici”

18.03.2021 | 15:02
Anton Petrea pune presiune pe Florinel Coman inainte de FCSB  CFR Cluj Motivatia lui trebuie sa vina de aici
ADVERTISEMENT

Antrenorul Anton Petrea pune presiune pe Florinel Coman înainte de meciul FCSB – CFR Cluj și este de părere că motivația atacantului trebuie să vină din faptul că este jucător la echipa roș-albastră.

De asemenea, tehnicianul consideră că o motivație în plus pentru ”perla” lui Gigi Becali este și faptul că a fost convocat la echipa națională a României.

ADVERTISEMENT

Marele derby dintre FCSB și CFR Cluj, din etapa a 28-a din Liga 1, se va disputa vineri, 19 martie, de la ora 20:30.

Presiune totală pe Florin Coman pusă de Anton Petrea

”Motivația lui Florinel Coman trebuie să vină din faptul că e jucător la FCSB. Este un jucător valoros și trebuie să demonstreze la fiecare meci. Faptul că a fost convocat la echipa națională este îmbucurător pentru el și poate fi o motivație în plus”, a declarat Anton Petrea, care pune presiune pe Florinel Coman.

ADVERTISEMENT

”Toate meciurile sunt importante, dar ținând cont că urmează să întâlnim echipele aflate chair în spatele nostru putem spune că pentru noi începe play-off-ul de mâine (n.r. – vineri). Ne-am antrenat foarte bine, suntem pregătiți din punct de vedere fizic și mental pentru acest joc

Venim după o perioadă bună cu câteva meciuri în care nu am primit gol. Suntem încrezători și acest lucru va fi un atu în plus pentru noi. Sper să nu fie un complex cu CFR Cluj, ce a fost în trecut e istorie. Ne interesează ceea ce urmează, ceea ce trebuie să facem. Trebuie să atacăm jocul cu mare seriozitate și concentrare și să încercăm să ne impunem jocul”, a spus Petrea la conferința de presă.

ADVERTISEMENT

Absențele CFR-ului, minimizate de Petrea

”Întâlnim o echipă foarte agresivă, experimentată, într-o formă bună, dar toate astea ar trebui să fie pentru noi un factor mobilizator. CFR Cluj dispune de un lot numeros și valoros și cred că absențele unuia sau altuia dintre jucători nu ar fi așa o mare problemă.

M-a bucurat faptul că ne-am creat multe situații de a marca la meciul cu UTA, dar din păcate nu am reușit să marcăm de mai multe ori. Am discutat cu jucătorii, probabil că a fost și o lipsă de concentrare în anumite momente pe care trebuie să o eliminăm pe viitor pentru a ne face meciurile mai ușoare”, a continuat tehnicianul.

ADVERTISEMENT

Antrenorul visează la locul 1 la finalul sezonului regulat

”Gândul nostru este acum la meciul cu CFR Cluj, apoi vom vedea cu cine ne vom pregăti în pauza pentru naționale. Vom mai aduce de la academie, ne descurcăm.

Meciul cu CFR e foarte important. Ne dorim să câștigăm, să ne desprindem în clasament, dar nu este decisiv. Mai sunt multe meciuri de jucat, meciuri grele, atât pentru noi, cât și pentru adversari. Însă e clar că ne dorim să terminăm pe primul sezonul regulat”, a încheiat Toni Petrea.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – CFR Cluj: 1,83 este cota pentru “ambele marchează sau peste 2,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT