Fotbal international

Antonella Roccuzzo a împlinit 33 de ani. Cum și-a sărbătorit Lionel Messi soția. Foto

27.02.2021 | 16:57
Antonella Roccuzzo a implinit 33 de ani Cum sia sarbatorit Lionel Messi sotia Foto
ADVERTISEMENT

Soția lui Lionel Messi, Antonella Roccuzzo, a împlinit 33 de ani în data de 26 februarie și a celebrat alături de superstarul Barcelonei și de cei trei copii ai cuplului. 

Antonella Roccuzzo și Lionel Messi s-au căsătorit în anul 2017 și au împreună trei copii, pe Thiago Messi, Mateo Messi și Ciro Messi Roccuzzo.

ADVERTISEMENT

Cei doi sunt împreună încă din 2008 și se cunosc de când Lionel Messi avea doar cinci ani. Antonella este verișoara celui mai bun prieten al fotbalistului Barcelonei, Lucas Scaglia.

Antonella Roccuzzo a împlinit 33 de ani. A celebrat alături de Lionel Messi și cei trei copii

Antonella Roccuzzo a împlinit 33 de ani în data de 26 februarie. Soția lui Lionel Messi a sărbătorit alături de soțul său, dar și alături de cei trei băieți pe care cei doi îi au împreună.

ADVERTISEMENT

Soția lui Lionel Messi a publicat pe Instagram o fotografie în care apare alături de superstarul celor de la FC Barcelona și de Thiago, Matei și Ciro, cei trei copii ai cuplului.

Antonella Roccuzzo și Lionel Messi sunt împreună din 2008 și se cunosc din 1992, pe când argentinianul avea doar cinci ani și era bun prieten cu Lucas Scaglia, și el fost fotbalist și văr al Antonellei.

ADVERTISEMENT

„Sunt fericită! Vă mulțumesc tuturor pentru mesajele atât de frumoase pe care mi le-ați trimis și pentru toată dragostea arătată”, a scris Antonella Roccuzzo în descrierea imaginii postate pe rețeaua de socializare.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Antonela Roccuzzo (@antonelaroccuzzo)

Nunta Antonellei Roccuzzo și a lui Lionel Messi a avut loc în data de 30 iunie 2017 și a adunata aproximativ 260 de invitați, printre care și mulți dintre colegii argentinianului de la FC Barcelona.

ADVERTISEMENT

Cu ocazia sărbătorilor de Crăciun, Lionel Messi și familia sa au mers în Argentina și au plecat cu un avion privat de la Valladoid, la finalul partidei pe care catalanii au jucat-o și a câștigat-o cu 3-0.

ADVERTISEMENT