Fotbal international

Antonella Roccuzzo, fotografie surprinzătoare alături de Leo Messi. Ce face starul Argentinei cu o zi înainte de Franța – Argentina, finala Cupei Mondiale

Antonella Roccuzzo a postat o fotografie alături de Lionel Messi cu o zi înaintea finalei Cupei Mondiale care le pune față în față pe Argentina și Franța.
17.12.2022 | 13:04
Antonella Roccuzzo fotografie surprinzatoare alaturi de Leo Messi Ce face starul Argentinei cu o zi inainte de Franta  Argentina finala Cupei Mondiale
Antonella Roccuzzo a postat o fotografie surprinzătoare cu Messi înaintea meciului Argentina - Franța de la Campionatul Mondial.
ADVERTISEMENT

Antonella Roccuzzo l-a susținut pe Lionel Messi pe tot parcursul Campionatului Mondial din Qatar. Soția celebrului fotbalist a postat o fotografie surprinzătoare cu o zi înainte de ultimul act al turneului final din 2022 în care Lionel Messi luptă pentru primul trofeu mondial alături de Argentina.

Antonella Roccuzzo a postat o fotografie surprinzătoare cu Leo Messi înaintea finalei Cupei Mondiale din Qatar

Antonella Roccuzzo a trăit la maxim din tribună meciurile lui Lionel Messi cu naționala Argentinei la Cupa Mondială din Qatar. Pentru superstarul argentinian urmează ultimul, dar și cel mai dificil test. „Pumele” o vor înfrunta pe naționala Franței, campioana mondială en-titre, în ultimul act din Qatar.

ADVERTISEMENT

Antonella Roccuzzo a postat o fotografie alături de Lionel Messi pe Instagram prin care a vrut să arate cât de mult îl iubește pe septuplul Balon de Aur. Cel mai probabil, postarea muzei lui Leo Messi de la Mondiale a vrut să-i transmită un mesaj de încurajare soțului său.

„Este dragoste”, a fost mesajul atașat de Antonella Roccuzzo fotografiei de pe Instagram. Lionel Messi are șansa să câștige Cupa Mondială, trofeu care îi lipsește din palmares, și are ocazia de a câștiga titlul de golgheter în Qatar. Fotbalistul se află în luptă directă cu Kylian Mbappe, coechipierul de la PSG, ambii cu câte 5 goluri.

ADVERTISEMENT

Antonella Roccuzzo, alături de Lionel Messi la Cupa Mondială din Qatar

Antonella Roccuzzo nu a putut sta departe de Lionel Messi pe perioada Campionatului Mondial din 2022, astfel, cea mai cunoscută femeie din Argentina, alături de cei trei copii ai săi, l-au susținut pe superstarul sud-american din tribunele fabuloaselor arene din Qatar.

Lionel Messi s-a emoționat după reacția familiei sale la golul cu care l-a depășit pe Maradona chiar în meciul în care a atins borna celor 1.000 de partide în carieră.

ADVERTISEMENT

„Familia este mereu în inima mea. Copiii mei au crescut și acum înțeleg Cupa Mondială, e primul turneu la care ei înțeleg ce înseamnă. Suferă, se bucură, sunt fericit să împărtășesc astfel de momente cu ei. Tiago, fiul cel mai mare, nu știa până acum câteva zile ce înseamnă o Cupă Mondială”, a spus Lionel Messi, despre familia sa la Cupa Mondială.

Argentina – Franța, ultimul duel pentru Lionel Messi la Campionatul Mondial

Lionel Messi a făcut, în cele din urmă, anunțul trist pentru fanii fotbalului și a dezvăluit că partida din ultimul act al Cupei Mondiale din Qatar va fi ultima în cea mai titrată competiție din fotbal.

ADVERTISEMENT

Aflat la a cincea Cupă Mondială din carieră, după cele din 2006, 2010, 2014 și 2018, Leo Messi va încerca să își treacă în palmares primul trofeu mondial alături de naționala Argentinei. La Cupa Mondială din Qatar, Lionel Messi a înregistrat cele mai bune cifre în comparație cu edițiile trecute.

În 2006, la Campionatul Mondial din Germania, Lionel Messi reușea să înscrie o singură dată și să ofere un assist. La ediția din 2010, Lionel Messi a rămas fără gol, reușind o singură pasă decisivă. În 2014, când Argentina pierdea în marea finală împotriva Germaniei, superstarul argentinian a înregistrat 4 goluri și un assist.

În 2018, la ediția precedentă a Cupei Mondiale, Lionel Messi marca o singură dată și oferea două pase decisive, în timp ce la Campionatul Mondial din Qatar, fotbalistul lui PSG are șansa să-și prelungească în finala cu Franța seria celor 5 goluri marcate și a celor trei pase decisive.

ADVERTISEMENT