Antonescu propune un nou ministru al Transporturilor. Vezi despre cin e e vorba

Ionuţ Cataramă   
în Nicio categorie
23/08/2013, 08:25
Antonescu propune un nou ministru al Transporturilor. Vezi despre cin e e vorba

Crin Antonescu, preşedintele PNL, a declarat, miercuri seară, că duminică va anunţa propunerea pentru Ministerul Transporturilor. Totodată, a infirmat speculaţiile din presă.

Totodată, premierul Victor Ponta a anunţat, joi, că îi va trimite luni dimineaţa preşedintelui Traian Băsescu noua nominalizare pentru funcţia de ministru al Transporturilor, după ce PNL va lua o decizie în acest sens.

Liderul PNL a precizat că are o propunere pentru Transporturi: “Decizia va fi luată de partid, se vor face mai multe propuneri, dar, în ceea ce mă priveşte, am o propunere de făcut şi nu e niciuna dintre cele care s-au vehiculat până acum în presa din România. Nu pot să v-o spun pentru că nu e corect să o fac publică înainte de a le-o comunica colegilor mei”.

“Vrem să avem un ministru al Transporturilor care să se ocupe direct de toate lucrurile astea”, a spus Ponta, ministru interimar al Transporturilor, aflat în inspecţie pe centura Capitalei. El a arătat că îi va transmite preşedintelui noua propunere pentru portofoliul Transporturilor luni dimineaţa, înainte să plece în vizita oficială pe care o va efectua la Chişinău.

Nini Săpunaru este propunerea lui Crin Antonescu, preşedintele PNL, pentru funcţia de ministru al Transporturilor. “Voi aştepta decizia partidului de duminică”, a spus Nini Săpunaru, la Realitatea TV.

“Am fost întrebat dacă aş accepta propunerea, din partea dânsului, pentru funcţia de ministru al Transporturilor. Am acceptat. Sunt onorat de propunere. Voi aştepta decizia partidului de duminică. Atâta vreme cât am fost anunţat, nu avea niciun rost să ţinem secret. Dânsul a declarat că are o propunere pe care o va face duminică. Atâta vreme cât deja s-a aruncat numele pe piaţă, l-am sunat şi m-a autorizat să anunţ acest lucru “, a spus Nini Săpunaru, la Realitatea TV.

Nini Săpunaru a mai declarat că ştie că Ministerul Transporturilor nu este unul uşor.

“Sunt extrem de multe obiective, nu este un minister uşor, nu este un moment extrem de favorabil. Sunt convins că nu voi avea nici măcar o săptămână de aşteptare. Cred că, împreună cu ceilalţi colaboratori din minister, ştiu ce am de făcut în continuare la minister”, a spus Săpunaru.

Nini Săpunaru, noul candidat pentru Ministerul Transporturilor, a terminat facultatea la 37 de ani.

Sursa: Realitatea TV

 

Închide ×