Sport

Antoni Ivanov, accidentare groaznică în Dinamo – FCSB. Ultimele detalii despre starea mijlocașului bulgar

Antoni Ivanov a suferit o accidentare groaznică în finalul primei reprize a derby-ului Dinamo - FCSB, într-un moment în care gazdele erau deja în inferioritate după eliminarea lui Răuță.
30.01.2022 | 21:13
Antoni Ivanov accidentare groaznica in Dinamo  FCSB Ultimele detalii despre starea mijlocasului bulgar
ADVERTISEMENT
30-01-2022
20:48

Accidentarea lui Ivanov nu este foarte gravă

Accidentarea suferită de mijlocașul dinamovist Antoni Ivanov la meciul cu FCSB nu este chiar atât de gravă pe cum s-a părut inițial.

În urma examenului medical efectuat la spital s-a stabilit că bulgarul a suferit doar o comoție. De altfel și antrenorul lui Dinamo, Flavius Stoican, a confirmat că Ivanov este într-o situație bună.

”E bine, are doar un hematom. Cred că îl voi avea la următorul meci, cu FC Botoșani”, a declarat Stoican.

Mijlocașul bulgar, care a fost adus în Ștefan cel Mare în urmă cu doar trei zile de la Universitatea Craiova, așa cum FANATIK a anunțat în exclusivitate, intrase pe teren în minutul 39, în locul lui Bordușanu.

Ivanov a fost aruncat în luptă de Flavius Stoican pentru a întări linia de mijloc după ce Alexandru Răuță văzuse cartonașul roșu.

ADVERTISEMENT

Accidentare horror pentru Antoni Ivanov în Dinamo – FCSB

Din păcate, Antoni Ivanov a stat doar câteva minute pe teren în derby-ul Dinamo – FCSB, el suferind o accidentare teribilă în minutele de prelungire ale primei reprize, după ce s-a lovit cap în cap cu Darius Olaru.

Mijlocașul dinamovist s-a prăbușit pe teren, iar jucătorii au cerut imediat intervenția staff-ului medical. Pe teren și-a făcut apariția și două ambulanțe pentru a-i oferi primul ajutor lui Ivanov.

ADVERTISEMENT

Antoni Ivanov accidentare Dinamo - FCSB

După câteva minute în care i-a fost evaluată situația, jucătorului i s-a pus un guler cervical, iar apoi a fost scos de pe teren cu ambulanța. Aceasta a plecat imediat cu fotbalistul bulgar la spital. Se pare că situația lui Ivanov este stabilă, jucătorul vorbind cu cadrele medicale în ambulanță.

Un steward, la spital în stare gravă

Anterior, un steward a suferit un stop cardio-respirator, după ce a fost prins la mijloc în lupta cu petarde și fumigene dintre cele două galerii. O ambulanță l-a preluat pe omul de ordine aflat în stare critică și l-a transportat la spital.

ADVERTISEMENT

Incidente între fanii FCSB și dinamoviștii de la Peluza Sud, care sunt amplasați în apropierea lor pe stadion, au avut loc încă din startul întâlnirii. Peluza Nord a FCSB a lansat o adevărată avalanșă de materiale pirotehnice, iar unele dintre ele au zburat chiar spre rivali.

Ambele tabere au început să treacă de zona tampon pentru o confruntare, dar forțele de ordine au intervenit prompt. De partea cealaltă, PCH a afișat o scenografie spectaculoasă la startul partidei.

ADVERTISEMENT

Octavian Popescu, gol de generic TV

La pauză partidei din Ștefan cel Mare, FCSB conduce cu 1-0 după un gol superb reușit de Octavian Popescu. Fostbalistul de 19 ani a înscris cu un șut plasat cu interiorul de la 18 metri, lăsându-l fără replică pe portarul Figueiredo.

Octavian Popescu a repetat astfel isprava din etapa precedentă, când a deschis scorul în derby-ul cu CFR Cluj cu o execuție similară, pe care a numit-o ”specialitatea casei”.

Octavian Popescu este la a doua sa reușită în poarta lui Dinamo. ”Nouarul” roș-albaștrilor a marcat în ”Eternul derby” și în partida tur. Arunci, el a înscris cel de-al doilea gol al succesului istoric cu 6-0.

ADVERTISEMENT