Sport

Antoni Ivanov, transfer de la Universitatea Craiova la Dinamo. Ce bani conține clauza din vară. Exclusiv

Antoni Ivanov este împrumutat de Universitatea Craiova la Dinamo până în vară. Dacă vor scăpa de retrogradare, "câinii" trebuie să plătească 50.000 de euro pentru transferul definitiv.
27.01.2022 | 22:04
Antoni Ivanov transfer de la Universitatea Craiova la Dinamo Ce bani contine clauza din vara Exclusiv
Antoni Ivanov, în meciul dintre Universitatea Craiova şi FCSB. Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Dinamo este în plină campanie de achiziţii. După ce au reuşit să transfere trei jucători de la CFR Cluj (Rodriguez, Celar şi Figueiredo), “câinii” aduc întăriri şi de la Universitatea Craiova, reuşind să îl convingă pe Antoni Ivanov să semneze, informaţie oferită în exclusivitate de FANATIK.

Antoni Ivanov, transfer de la Universitatea Craiova la Dinamo. Clauză de 50.000 de euro în vară

Mijlocaşul bulgar este împrumutat până în vară de la Universitatea Craiova, atunci când Dinamo va trebui să plătească o clauză de transfer definitivă pentru fotbalist. Acest lucru se va întâmpla dacă echipa scapă de retrogradare.

ADVERTISEMENT

Din informaţiile FANATIK, clauza pentru un transfer definitiv este de 50.000 de euro, bani pe care Dinamo îi va plăti în vară, dacă şi jucătorul vrea să continue alături de “câini”. Dacă nu, Ivanov se întoarce la Craiova pentru ultimul an de contract.

Ivanov, doar nouă meciuri la Craiova în acest sezon

În actuala stagiune, Antoni Ivanov a prins nouă meciuri pentru Universitatea Craiova, fiind o singură dată titular. În prima etapă din acest an, Laurenţiu Reghecampf nu l-a inclus în lot pentru meciul cu Rapid.

ADVERTISEMENT

Antoni Ivanov nu a confirmat la Universitatea Craiova. Transferat pentru 150.000 de euro în vara anului 2019 de la Gaz Metan Mediaş, mijlocaşul a fost împrumutat anul trecut la FC Voluntari până în vară.

Dinamo, campanie masivă de achiziţii! Au luat 10 jucători

Bulgarul revine astfel în lupta pentru evitarea retrogradării. De această dată cu Dinamo. Echipa este într-o situaţie dificilă, însă oficialii speră ca noile transferuri să evolueze la nivelul aşteptat şi “câinii” să nu aibă emoţii cu retrogradarea.

ADVERTISEMENT

Este o campanie masivă de transferuri pentru Dinamo în această iarnă. Până acum “câinii” au bifat 10 transferuri: Marius Tomozei, Răzvan Patriche, Igor Jovanovic, Balthazar Pierret, Thomas Chesneau, Alin Buleică, Cristiano Figueiredo, Jonathan Rodriguez, Dusan Celar şi Antoni Ivanov.

“Câinii” nu vor să se oprească aici. În probe se află şi mijlocaşul francez, Baptiste Aloe. În plus, oficialii “câinilor” susţin că mai au nevoie de un vârf de atac pentru a fi blindaţi şi pe acel post.

ADVERTISEMENT

Ivanov, marginalizat la Craiova pentru că a fost singurul nevaccinat: “Nu o să mă mai vedeți în echipă”

Antoni Ivanov a trecut prin momente mai puţin plăcute în acest început de an. Mijlocaşul a vorbit pentru FANATIK spunând că este marginalizat la Universitatea Craiova pentru că este singurul jucător nevaccinat din lot:

„Eu n-am vorbit nici cu Reghecampf, nici cu Rotaru. Doar Ovidiu Costeșin m-a sunat și mi-a zis că Reghecampf nu vrea să mă mai folosească și că să-mi caut echipă.

Da, sunt singurul nevaccinat. Nu am vorbit cu niciun club, doar fac antrenamente. Eu mă antrenez separat. Nu o să mă mai vedeți în echipă. Mi-au zis că nici nu trebuie să mai vin la antrenamente, că pot să mă antrenez singur sau cu echipa a doua”, a declarat Ivanov pentru FANATIK în urmă cu câteva săptămâni.

Dinamo speră măcar la un punct cu FCSB!

Dinamo a început cu stângul anul 2022. “Câinii” au pierdut cu 1-2 meciul cu FC Argeş şi speră să scoată măcar un punct din derby-ul de duminică împotriva FCSB. Meciul se joacă în stadionul din Şoseaua Ştefan cel Mare, de la ora 20:00.

  • 50.000 de euro este clauza de cumpărare a celor de la Dinamo
  • 99 este numărul pe care îl va purta Ivanov la Dinamo

  • (P) Cota BETANO pentru Sepsi – Universitatea Craiova: 3,10 este cota pentru „X”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT