Sport

Oficial: Dinamo dă o nouă lovitură! A rezolvat transferul lui Antoni Ivanov de la Universitatea Craiova! Update Exclusiv

Dinamo este în plină perioadă de transferuri. După ce au oficializat transferurile lui Figueiredo, Rodriguez și Celar de la CFR Cluj, „câinii” îl vor semna și pe bulgarul Antoni Ivanov de la Universitatea Craiova.
27.01.2022 | 15:35
Oficial Dinamo da o noua lovitura A rezolvat transferul lui Antoni Ivanov de la Universitatea Craiova Update Exclusiv
Cosmin Gabriel Matei si Antoni Valeri Ivanov in meciul de fotbal dintre Universitatea Craiova si Dinamo Bucuresti, contand pentru Liga 1 Casa Pariurilor, desfasurat pe Stadionul Ion Oblemenco din Craiova, luni 27 septembrie 2021. © FOTO:Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT
27-01-2022
13:39

Dinamo confirmă oficial transferul lui Ivanov

Dinamo a confirmat oficial, pe pagina de Facebook a clubului, transferul lui Antoni Ivanov de la Universitatea Craiova.

„Bine ai venit la Dinamo București, Antoni Ivanov!

Dinamo București și Universitatea Craiova au ajuns la un acord pentru transferul temporar al mijlocașului bulgar Antoni Valeri Ivanov la clubul nostru, până la finalul acestui sezon competițional, cu opțiune pentru transfer definitiv, a declarat administratorul special Iuliu Mureșan pentru pagina oficială de Facebook.

26 de ani, născut pe 11 septembrie 1995 la Sofia, Ivanov a jucat 9 meciuri în acest sezon competițional pentru olteni (8 în campionat și unul în Cupa României) și a mai evoluat în Liga 1 pentru Gaz Metan Mediaș și FC Voluntari.

81 de meciuri și 5 goluri a adunat Ivanov în Liga 1, din vara lui 2018 până în luna decembrie a anului trecut: 34/1 la Universitatea Craiova, 17/3 la FC Voluntari și 30/1 la Gaz Metan Mediaș.

99 este numărul oficial de joc al lui Ivanov la Dinamo București.”

 

27-01-2022
11:43

Iuliu Mureșan confirmă Fanatik: „Ivanov vine împrumut”

Iuliu Mureșan a confirmat informația prezentată în exclusivitate de FANATIK că Antoni Ivanov va fi împrumutat până la finalul sezonului de la Universitatea Craiova.

„Antoni va ajunge azi la București și va semna cu noi în orele următoare. El va veni la noi mai întâi sub formă de împrumut, cu o clauză de prelungire. Dar, ceea ce contează acum este că jucătorul va semna cu noi”, a declarat oficialul dinamovist pentru Digisport.

27-01-2022
09:16

Dinamo l-a împrumutat pe Antoni Ivanov de la Universitatea Craiova

Deși la un moment dat părea că transferul lui Antoni Ivanov de la Universitatea Craiova la Dinamo a intrat în impas, în cele din urmă părțile implicate au ajuns la un numitor comun, iar mutarea va fi oficializată în următoarele ore.

„Alb-roșiii” s-au înțeles cu oficialii clubului oltean pentru un împrumut pe 6 luni al fotbalistului bulgar, iar acesta va semna cu echipa antrenată de Flavius Stoican până la finalul acestui sezon competițional.

Flavius Stoican poate primi încă un jucător în orele care urmează. Conducerea dinamovistă este aproape de a perfecta transferul bulgarului Antoni Ivanov, 26 de ani, de la Universitatea Craiova. Din informațiile FANATIKpărțile mai au de pus la punct mici detalii.

Antoni Ivanov, transfer de la Universitatea Craiova la Dinamo. Ar fi mijlocașul defensiv pe care l-a cerut Flavius Stoican

La conferința de presă dinaintea meciului FC Argeș – Dinamo, cu care se reia Liga 1, Flavius Stoican a declarat că ar mai avea nevoie de 4 transferuri: un portar, un mijlocaș defensiv, unul ofensiv și un vârf de atac.

ADVERTISEMENT

Iuliu Mureșan și ceilalți oameni cu putere de decizie la Dinamo s-au mișcat foarte repede. Cristiano Figueiredo, despre care FANATIK a scris în exclusivitate acum o săptămână, a fost anunțat oficial noul portar al „câinilor”.

Este așteptat în week-end și atacantul croat Nikola Mandic, dar e aproape să se rezolve și situația mijlocașului defensiv.

ADVERTISEMENT

FANATIK a aflat că negocierile cu Universitatea Craiova pentru transferul bulgarului Antoni Ivanov sunt aproape de finalizare. E foarte posibil ca mutarea să fie anunțată în orele următoare.

Antoni Ivanov nu mai face parte din planurile lui Reghecampf pentru partea a doua a sezonului, el fiind anunțat înainte de reluarea pregătirilor. El mai are contract pentru un an și jumătate cu gruparea din Bănie.

ADVERTISEMENT

Cei de la Craiova i-au reproșat lui Antoni Ivanov și faptul că este singurul nevaccinat din lotul lui Reghecampf!

Antoni Ivanov a trecut și prin momente mai puțin plăcute în ultimele săptămâni la Craiova. El a acordat recent câteva declarații în exclusivitate pentru FANATIKsusținând că ar fi fost îndepărtat din lot pentru că este singurul nevaccinat.

Eu n-am vorbit nici cu Reghecampf, nici cu Rotaru. Doar Ovidiu Costeșin m-a sunat și mi-a zis că Reghecampf nu vrea să mă mai folosească și că să-mi caut echipă.

ADVERTISEMENT

Eu mai am încă un an și jumătate de contract. Nu mă gândesc să plec, doar fac ce trebuie să fac și aștept. Dacă vine un club, ok, dacă nu vine, asta e.

Da, sunt singurul nevaccinat. Nu am vorbit cu niciun club, doar fac antrenamente. Eu mă antrenez separat. Nu o să mă mai vedeți în echipă. Mi-au zis că nici nu trebuie să mai vin la antrenamente, că pot să mă antrenez singur sau cu echipa a doua”, a declarat Ivanov pentru site-ul nostru acum câteva zile.

La începutul anului, când cei de la Craiova l-au pus pe lista neagră pe Ivanov, bulgarului i s-a transmis că poate pleca împrumut sau definitiv. Prețul i se stabilise între 50 și 100.000 de euro pentru un transfer, suma depinzând și de formația care-i solicită serviciile. Dinamo intenționează să-l împrumute până în vară.

  • 150.000 de euro a plătit Craiova pentru transferul lui Antoni Ivanov de la Gaz Metan Mediaș, în vara lui 2019
  • 3 e numărul echipelor din România la care a jucat mijlocașul de 26 de ani, Dinamo putând fi a patra. După Gaz Metan a urmat Craiova, care l-a împrumutat și la Voluntari în returul sezonului precedent

  • (P) Cota BETANO pentru Universitatea Craiova – Rapid: 1,88 este cota pentru „ambele marchează”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT