Life

Antonia a ajuns la terapie! Vedeta vorbește despre drama ei: „Teroare”

Antonia a dezvăluit că a ajuns la terapie. Cu ce probleme se confruntă viitoarea soție a lui Alex Velea și de ce are nevoie de ajutor.
28.03.2023 | 18:50
Antonia a ajuns la terapie Vedeta vorbeste despre drama ei Teroare
De ce a ajuns Antonia la terapie. Foto: captură YouTube
ADVERTISEMENT

Antonia a făcut dezvăluiri surprinzătoare în podcast-ul lui Horia Brenciu. Frumoasa vedetă a mărturisit că nu este totul doar lapte și miere în viața sa și că a ajuns în punctul în care are nevoie să meargă la terapie, pentru a primi ajutor specializat.

Drama Antoniei. De ce a ajuns la terapie

Din exterior, Antonia are viața perfectă. Pe lângă faptul că are o familie împlinită, este una dintre cele mai frumoase femei din România și se bucură și de celebritate. Totuși, nimic nu este atât de roz pe cât pare de la distanță. În podacst-ul lui Horia Brenciu, vedeta a mărturisit că are mari probleme cu emoțiile, lucru care o împiedică să iasă mai mult în public. 

ADVERTISEMENT

De pildă, i-ar fi plăcut să joace într-un musical, dar spune că acest lucru este imposibil, cel puțin deocamdată, căci viitoarea soție a lui Alex Velea a apelat la terapie. „Am o problemă cu emoțiile. E un impediment pentru mine. Nu e ok.

Mi-e frică că nu-mi amintesc cuvintele. Că o să falsez. E ceva rău acolo. Emoțiile te ajută când sunt constructive, dar emoții de genul ăsta nu te ajută. Poate am nevoie de terapie. Mă duc. Am început acum de curând. Mă lovesc zilnic de treburile astea. Teroare”, a explicat Antonia.

ADVERTISEMENT

Antonia și Alex Velea au dat lovitura, copiii lor le calcă pe urme și devin celebri: „Dominic o să joace într-un film”

Dacă ea se teme, copiii săi, în schimb, au visuri mărețe. Antonia a dezvăluit că cei mici îi calcă pe urme. Maya visează să devină actriță, iar băieții săi și ai lui Alex Velea fac deja muzică. „Maya are perioade. Acum vrea să fie actriță. Cei mici cântă, dansează.

Mai mult rapp-uiesc. Au fost la studio și au tras câteva piese improvizate. Și actori. Sunt la o academie acum. Dominic cred că o să joace într-un film anul ăsta”, spune Antonia.

ADVERTISEMENT

Antonia, rușinată de debutul său muzical. De ce nu mai cântă piesa lansată cu Vunk în concerte

În cadrul aceleiași apariții, Antonia a dezvăluit că este puțin rușinată de debutul său muzical. În 2009, a lansat piesa Morena, cea care, de altfel, a făcut-o și cunoscută. Dar vedeta nu este deloc mândră- nici de versurile melodiei, nici de clip.

„Ce clip, Doamne. Ce rușine. E foarte rușinos. Pe vremurile alea, când s-a scris piesa asta mi-era… Nu rușine, dar erau niște cuvinte foarte simple. Din alea de copii. Dar după aia mi-am dat seama că genul ăsta de piese așa simple rămân în cap și după aia am trecut peste. Dar piesa m-a lansat, practic”, a afirmat Antonia.

ADVERTISEMENT

Despre Pleacă, lansată alături de Vunk în 2011, Antonia are o părere mai bună. Totuși, la momentul actual, artista nu mai cântă piesa la spectacolele sale: „Mi-au spus de la casa de discuri și au spus dacă aș vrea să fac o colaborare cu un band rock. Mi s-a părut foarte ciudată. Eram mică, la început, nu concepeam.

A fost o experiență nouă pentru mine și foarte frumoasă. Aveam emoții că nu mă potrivesc. Piesa a mai fost lansată înainte și nu mă așteptam. A fost tare rău. N-o mai cânt. Au mai apărut alte piese în care mă regăseam mai mult în ele. În multe care n-au avut succes, dar mie mi-au plăcut”.

Obiceiul rușinos pe care îl avea Antonia în America. Cu ce se ocupa logodnica lui Alex Velea: „Mă uitam în frigidere”

Antonia a vorbit și despre perioada în care a trăit în America, de la 5 la 18 ani. Deși a câștigat bani fiind model, ea susține că, la un moment dat, nu era deloc mulțumită de aspectul său fizic. „Eram lungă, fără forme. Cu năsucul mare. Ceva ciudat rău. În adolescență. Făceau mișto de mine că n-am forme. Că n-am sâni. Știi că acolo, fetele alea… Am făcut liceul în Las Vegas. Noi abia așteptam să plecăm de acolo. E un oraș de adulți. Ne plictiseam. Nu e un oraș de familie”, mai dezvăluie Antonia.

Antonia nu a lucrat doar în industria modelling-ului, dar și ca bonă, atunci când avea mai puțin de 10 ani. Din această experiență, vedeta își amintește că avea un obicei rușinos: „Mă uitam în frigidere. Asta îmi plăcea să fac. Să văd ce mâncare au. Bine, unii aveau camere. Mă prefăceam că mă duc să mai iau niște apă. Scanam ce mai e de mâncare. Îmi plăcea să mănânc și acum îmi place”.

Pe ce ”sparge” artista banii

Tot din categoria obiceiuri neobișnuite, Antonia a dezvăluit că, uneori, îi trimite cadouri unei fete care face videoclipuri cu ASMR pe TikTok. Vedeta a mărturisit că Alex Velea nu-i înțelege această plăcere, însă ea se simte bine când le privește.

„Mai trimit trandafiri pe TikTok. La o fată pe care o urmăresc. Adică, bănuți, că-mi place mult de ea. Îi trimit, că sunt fană. Mie îmi place. Că mi-e drag de ea”, a povestit Antonia.

ADVERTISEMENT