Life

Antonia a ajuns pe perfuzii! Imaginea care i-a șocat pe fani

04.01.2021 | 21:23
Antonia a ajuns pe perfuzii Imaginea care ia socat pe fani
ADVERTISEMENT

Antonia i-a îngrijorat pe fanii ei de pe rețelele de socializare cu postările ei recente. Se pare că frumoasa cântăreață a ajuns de urgență la spital, pe perfuzii. 

Iubita lui Alex Velea este foarte activă în mediul online, acolo unde are aproape 3 milioane de fani. Recent, aceasta i-a surprins pe internauți după ce s-a fotografiat într-o ipostază la care nimeni nu s-ar fi așteptat.

ADVERTISEMENT

Fanii s-au alarm după ce au văzut-o pe vedetă pe perfuzii, iar mesajele au curs în lanț, aceștia dorind să afle adevăratul motiv pentru care Antonia se afla la spital.

Iubita lui Alex Velea a ajuns pe perfuzii

Antonia este foarte apropiată de fanii ei de pe rețelele de socializare, pe care îi ține la curent cu schimbările din viața ei și cărora le arată cum decurge pentru ea o zi obișnuită. Astăzi, partenera lui Alex Velea a postat story-uri în mediul online încă de la primele ore ale dimineții.

ADVERTISEMENT

După ce le-a arătat internauților imagini cu ea la sala de sport, Antonia i-a șocat pe aceștia cu o ipostază neașteptată, care a stârnit controverse în online, fanii îngrijorându-se cu privire la starea ei de sănătate.

Antonia s-a fotografiat în interiorul unui centru medical, aflându-se pe perfuzii. Fiind conștientă că fanii ei s-ar putea gândi la ce este mai rău, vedeta i-a asigurat că este bine și că face acest lucru pentru sănătatea ei.

ADVERTISEMENT
Antonia
Antonia, pe perfuzii! Imaginea care i-a șocat pe fani. Sursa foto: Instagram

„Sănătatea mai întâi. Sunt bine :)”, a scris Antonia la InstaStory.

Frumoasa artistă a dezvăluit că perfuziile constau într-un tratament ce are ca scop creșterea energiei și stimularea sistemului imunitare, ce ajută în același timp și la detoxifiere. Antonia este conștientă de cât de importantă este sănătatea în cadrul domeniului în care activează și are foarte mare grijă de acest aspect.

„După două săptămâni în casă, am zis să vin la locul meu de „vindecare” să îmi fac un tratament”, a adăugat Antonia.

ADVERTISEMENT