ADVERTISEMENT
Life

Antonia a avut COVID?: „Mă simt ca un vampir după 14 zile în casă”

Autor: Andreea Stanaringa | 28.12.2020 | 13:13
Antonia a avut COVID?: „Mă simt ca un vampir după 14 zile în casă”
Antonia a avut COVID?: „Mă simt ca un vampir după 14 zile în casă” Sursa foto: Instagram.

Antonia a postat o imagine care a trezit suspiciuni din partea fanilor, prin care a dat de înțeles că ar fi avut COVID, deși nu a anunțat nimic despre infectare. Artista a menționat că a petrecut două săptămâni în casă. 

ADVERTISEMENT

Partenera lui Alex Velea a postat, în această dimineață, o fotografie în care se află în mașină, bucurându-se că poate ieși, în sfârșit, afară din casă. Cântăreața nu a spus nimic despre faptul că ar fi avut coronavirus, însă fanii se întreabă care este motivul.

Antonia este una dintre cele mai apreciate cântărețe din România și nu numai, muzica ei fiind ascultată în fiecare colț al lumii. Artista ține mereu legătura cu fanii prin intermediul rețelelor sociale, unde are milioane de urmăritori.

ADVERTISEMENT

Antonia a avut COVID?: „Mă simt ca un vampir după 14 zile în casă”

Antonia a trezit suspiciuni după ce a postat o imagine pe contul de Instagram, care le dă de înțeles urmăritorilor că ar fi fost infectată cu coronavirus. Frumoasa cântăreață nu a spus nimic despre faptul că ar fi bolnavă, dar nici Alex Velea.

Cântăreața a scris că este fericită să iasă din casă după 14 zile în care a stat închisă, lucru care îi duce pe fani cu gândul la un singur lucru, și anume la COVID-19. Frumoasa artistă s-a întors la activitățile ei de zi cu zi și este pregătită de noi proiecte, după cum se poate vedea din pozele postate.

ADVERTISEMENT

Deși nu a dezvăluit nimic, Antonia a postat numeroase fotografii din interiorul locuinței, iar Crăciunul l-a petrecut închisă în casă, alături de iubitul ei și de cei doi băieți pe care îi au împreună.

„Când în sfârșit ieși din casă după 14 zile! Mă simt ca un vampir!!!”, a scris vedeta pe InstaStory.

ADVERTISEMENT
Antonia a avut COVID? Sursa foto: Instagram/ Colaj: Fanatik
Antonia a avut COVID? Sursa foto: Instagram/ Colaj: Fanatik

Antonia a divorțat de Vincenzo Castellano

Recent, divorțul dintre Antonia și itanlianul Vincenzo Castelanno s-a încheiat, după șapte ani în care au fost la tribunale. Fetița lor, Maya, a rămas cu tatăl ei în Italia, acesta având custodie exclusivă asupra ei.

Artista se poate căsători acum cu Alex Velea, însă nu au planificat nimic, din moment ce perioada aceasta este atât de nesigură.

ADVERTISEMENT

„Am încheiat divorţul. În ceea ce priveşte nunta, nu ne gândim acum la acest aspect, pentru că nu este un moment în care astfel de evenimente pot avea loc”, a declarat vedeta pentru Click.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!