Life

Antonia a dat din casă. Cântăreața a oferit detalii picante despre iubitul ei, Alex Velea

Antonia și Alex Velea sunt împreună de 8 ani, au doi băieți, Dominic și Achim, dar vorbesc destul de rar despre viața lor intimă.
30.09.2021 | 10:40
Antonia a dat din casa Cantareata a oferit detalii picante despre iubitul ei Alex Velea
Antonia a dat din casă. Cântăreața a oferit detalii picante despre iubitul ei, Alex Velea. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Frumoasa brunetă a dat din casă recent despre povestea de dragoste pe care o trăiește de ani buni alături de artist. Cântăreața a oferit detalii picante.

Fosta soție a omului de afaceri Vincezo Castellano a scos la iveală câteva secrete din viața de familie, făcând mai multe glume pe seama logodnicului ei.

ADVERTISEMENT

Antonia a fost nevoită să facă un roast pe seama lui Alex Velea, ocazie cu care vedeta s-a amuzat copios și a vorbit despre relația amoroasă pe care o are de 8 ani.

Antonia, detalii din relația cu Alex Velea, după 8 ani împreună

„Alexandru Ionuț Velea…să știi că te iubesc mult și știu că nu m-ai înșelat niciodată cu vreo fană. Nu doar pentru că și tu mă iubești. 

ADVERTISEMENT

Știu că dacă te-ai culca cu oricare dintre fanele tale, îți iei închisoare de la 2 la 5 ani. Alex, puiuțul, iubi, pupi, mumi, șușu, nu știu cum să ne spunem.

Nu doar că te iubesc, dar te respect, pentru că deși ești foarte ocupat cu sala, studio, concerte în cele 5 minute cât ești acasă tot ai timp să stai cu copiii, să gătești și să facem dragoste…

ADVERTISEMENT

E bine oricum, e bine! Alexandru, să știi că îți voi fi mereu alături, în viață, în carieră. Voi fi mereu alături, dar un pic în fața ta”, a spus Antonia într-un roast de pe Youtube, notează wowbiz.ro.

Antonia și Alex Velea, planuri de nuntă. Artista a primit deja inelul

Cântăreața și Alex Velea s-au logodit după 8 ani de relație, bruneta fiind complet luată prin surprindere. Cererea în căsătorie a fost realizată chiar înainte de o filmare pentru podcast-ul lor.

ADVERTISEMENT

Totul a fost filmat, artistul din Craiova mărturisind că s-a pregătit intens pentru marele moment și chiar și-a dorit ca ambii să fie asortați.

Vedeta ar fi vrut să-i ceară mâna iubitei într-o vacanță în Maldive, însă lucrurile nu au mai avut loc așa acum ar fi vrut Alex Velea, care a achiziționat un inel extrem de scump.

În momentul de față cei doi artiști au planuri mari de căsătorie, mai ales că bruneta a reușit să divorțeze în cele din urmă cu fostul soț, cu care are o fetiță pe nume Maya.

ADVERTISEMENT