Life

Antonia a dat o nouă mare lovitură! Imaginea ei a ajuns să producă sume colosale

21.12.2020 | 18:13
Antonia a dat o noua mare lovitura Imaginea ei a ajuns sa produca sume colosale
Antonia, cântăreață și fotomodel de succes. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Antonia e pe val! După ce imaginea cântăreței a apărut pe aproape toate clădirile din România după ce a semnat cu firma Benvenuti, partenera lui Alex Velea a înregistrat un nou succes și a semnat un alt contract baban!

Artista apare într-un nou spot publicitar, de data aceasta la o marcă de bijuterii, extrem de cunoscută în toată lumea.

ADVERTISEMENT

Antonia a devenit imaginea companiei Teilor, iar în spotul respectiv, pe care vedeta l-a postat pe contul ei de Instagram, apare alături de un patruped, un buldog francez.

Antonia, imaginea tot mai multor branduri celebre

Frumoasa muziciană poartă o rochie turcoaz cu mâneci lungi și bijuterii fine, însoțită de buldogul îmbrăcat într-un costum de Crăciun cu urechi de reni, care se uită la ea lung, admirând-o.

ADVERTISEMENT

Îndrăgita cântăreață a reușit să se reprofileze destul de bine în ultima perioadă, iar de bani nu duce cu siguranță lipsa, căci astfel de campanii publicitare ajung la sume cu multe zerouri în spate.

Frumusețea Antoniei e remarcată și folosită pentru promovarea produselor de lux de tot mai multe firme, semn că iubita lui Velea se descurcă de minune și atunci când nu cântă, mai ales că perioada asta e una destul de grea pentru artiști din cauza lipsei spectacolelor.

ADVERTISEMENT
antonia
Antonia, un nou contract bănos în publicitate. Foto: spot publicitar Teilor/ Instagram

Cântăreața a lansat o serie de hit-uri celebre în ultimii ani

Nu este prima oară când Antonia apare în campanii mari de publicitate. Cu firma Benvenuti colaborează de mulți ani, cele mai cunoscute campanii fiind realizate în 2013 și 2014, însă anul acesta imaginea vedetei a fost mai promovată ca niciodată cu respectiva siglă în spate.

Antonia este una dintre cele mai cunoscute cântărețe din România. De-a lungul carierei sale muzicale a lansat o serie de hit-uri celebre precum „Marabou”, „Hurricane”, „Iubirea mea”, „Dor de tine” și „Hotel Lounge”.

ADVERTISEMENT

În ultimii ani a lansat și o serie de featuring-uri de succes, în special cu Erik Frank și Faydee. Una dintre cele mai ascultate piese în afara țării, în ultima vreme, este „Trika trika”, lansată alături de britanicul Faydee.

 

ADVERTISEMENT