Life

Antonia a dezvăluit de ce nu a postat imagini de la ziua de naștere a Mayei. Care este motivul

Antonia a sărbătorit ziua de naștere a fiicei sale, Maya, pe data de 27 august, dar nu a dorit să facă publice fotografii de la eveniment.
31.08.2021 | 09:01
Antonia a dezvăluit de ce nu a postat imagini de la ziua de naștere a Mayei. Care este motivul
Antonia a dezvăluit de ce nu a postat imagini de la ziua de naștere a Mayei. Care este motivul. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Cântăreața a primit foarte multe mesaje din partea fanilor care i-au cerut imagini de la aniversare, lucru care a făcut-o pe frumoasa brunetă să vină cu o declarație în acest sens.

Iubita lui Alex Velea a scos la iveală motivul pentru care nu apare nicio poză de la ziua de naștere a Mayei, care a împlinit recent frumoasa vârstă de 11 ani.

Antonia a subliniat faptul că astfel de momente sunt intime și nu simte nevoia să le împărtășească pe Internetul care nu este deloc un loc „pur”.

ADVERTISEMENT

Antonia, despre motivul pentru care nu a postat imagini de la ziua de naștere a Mayei

Mai mult decât atât, Antonia a mai adăugat că nu este genul de persoană publică care să distribuie foarte des imagini cu copiii săi, Maya, Dominic și Akim, băieții fiind din relația cu actualul partener de viață.

„Toți mi-ați cerut să postez imagini de la aniversarea ei. Răspunsul meu a fost nu, pentru că ține de viața mea privată. Nu simt nevoia să arăt asta sau să o expun în exces.

ADVERTISEMENT

Momentele astea sunt mult prea speciale pentru mine. Copiii mei sunt fericirea mea pură, iar internetul nu este pur. Dacă decid aleatoriu să-i postez, o fac.

Este decizia mea. Când voi decide să-i arăt mai des, veți ști. Asta este alegerea mea, nu judec pe nimeni. 

ADVERTISEMENT

Poți fi președinte, dacă nu ești părintele acelui copil, nu ai dreptul de a posta imagini cu el fără să ceri permisiunea. Punct!”, este o parte din mesajul lăsat de frumoasa artistă pe InstaStory, potrivit unica.ro

Antonia, întotdeauna prezentă la aniversarea fiicei sale, Maya

„Eu rareori îmi postez copiii. Nu cred în supraexpunere. Postez doar când simt. Adevărata fericire este să te bucuri în realitate de ei, nu prin social media. Dar asta este opinia mea”, a completat Antonia.

ADVERTISEMENT

Vedeta a precizat că este mereu alături de fiica sa atunci când își aniversează ziua de naștere, chiar dacă locuiește de ani buni în Italia, alături de fostul soț al cântăreței, Vincenzo Castellano.

Singura dată când Antonia a lipsit de la petrecerea organizată în cinstea Mayei a fost anul trecut când nu a putut pleca din România din cauza pandemiei de coronavirus.

ADVERTISEMENT

Vedeta a suferit enorm la momentul respectiv, de aceea anul acesta a plecat în Italia pentru a-i fi aproape fiicei sale, la împlinirea celor 11 ani.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 853. 32 pagini + CD Armin Nicoară. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri