Life

Antonia a fost confundată cu Inna. Ce schimbare de look și-a făcut

Antonia a decis să facă o schimbare de look și a postat primele imagini. Fanii au fost foarte uimiți și câțiva i-au transmis că au confundat-o cu Inna.
31.01.2022 | 14:50
Antonia a fost confundata cu Inna Ce schimbare de look sia facut
ADVERTISEMENT

Antonia a simțit nevoia să facă o schimbare, așa că a apărut cu un look nou.

Artista a postat câteva fotografii cu noua sa coafură, iar fanii au reacționat imediat.

Cei mai mulți au fost extrem de uimiți și i-au transmis că au crezul că a postat fotografii cu Inna.

Antonia a fost confundată cu Inna. Ce schimbare de look și-a făcut

Antonia s-a lăsat pe mâna stiliștilor, după ce a decis să-și facă o schimbare de look. Artista și-a făcut breton și a postat imediat câteva imagini pe contul său de Instagram. 

ADVERTISEMENT

Fanii au reacționat rapid, postarea adunând peste 66 de mii de aprecieri. Cei mai mulți au fost plăcut surprinși, dar alții care i-au transmis că au confundat-o cu o altă vedetă. 

Antonia și Inna
Antonia și Inna

“Am crezut că ești Inna. 

Doamne cât de frumoasa!!!

Omgggg da da da! Tundeeeeee-lll!!!”, sunt câteva dintre mesajele postate.

Anunțul făcut de Antonia după ce a fost în depresie

Iubita lui Alex Velea a recunoscut în podcastul lui Gojira că a trecut printr-o depresie și a luat o decizie radicală. Aceasta le-a transmis fanilor că va fi mult mai atentă atunci când își va expune viața privată pe rețelele de socializare. Nu îi place să fie judecată sau criticată de persoane care doresc doar să o supere.

ADVERTISEMENT

“Poți să mă urăști pe mine, poți să mă faci în toate felurile pentru că sunt obișnuită, dar tu când scrii că vrei să moară copilul cuiva, eu nu înțeleg, pe mine mă depășește situația”, a fost una dintre postările făcute de artistă pe contul său de socializare.

Artista a adăugat că și ea a făcut aceeași greșeală pe care o fac o mulțime de vedete și a început să-și expună viața din ce în ce mai mult.

ADVERTISEMENT

“Bucurați-vă de viața voastră și-n privat, pentru că, părerea mea este că este o bucurie mult mai pură. Ne-am obișnuit foarte mult să ne expunem, să le arătăm oamenilor tot ceea ce facem.

Nu e chiar rău, dar sunt și mulți oameni care îți vor răul și-ți trimit niște energii din alea…”, a mai spus artista pe Instastory.

ADVERTISEMENT
Tags: