Life

Antonia a împlinit 34 de ani. Ce cadou a primit de la Alex Velea: “Cea mai frumoasă surpriză”

Antonia a împlinit 34 de ani și a avut parte de o surpriză uriașă. Ce i-a pregătit Alex Velea artistei, care a postat totul pe rețelele sociale.
12.04.2023 | 22:52
Antonia a implinit 34 de ani Ce cadou a primit de la Alex Velea Cea mai frumoasa surpriza
Antonia a împlinit 34 de ani. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Antonia a împlinit 34 de ani, iar astăzi și-a sărbătorit ziua de naștere. Cântăreața a avut parte de o surpriză de proporții din partea logodnicului ei, Alex Velea. Ce i-a pregătit artistul?

Antonia a împlinit 34 de ani. Alex Velea i-a pregătit o surpriză uriașă

Încă din 2009, de când s-a lansat în industria muzicală, Antonia este una dintre cele mai apreciate cântărețe din România. Are multe hituri care sunt cunoscute și peste hotare, iar fanii o apreciază și pentru trăsăturile fizice.

ADVERTISEMENT

De mai bine de un deceniu, Antonia este împreună cu Alex Velea, cu care e și logodită din 2021 și cu care are doi copii. Pe 12 aprilie, artista a împlinit vârsta de 34 de ani și a postat mai multe imagini și clipuri video pe Instastory.

Tot pe rețelele sociale, cântăreața le-a arătat și fanilor ce cadouri a primit de la partenerul ei de viață. Alex Velea i-a dăruit două genți vedetei. “Ziua mea tocmai a început”, a scris ea.

ADVERTISEMENT

Însă marea surpriză din partea lui Alex Velea a venit mai târziu, la cina în familie, la care au fost prezenți cei doi băieți ai cuplului, Dominic și Akim, dar și fiica Antoniei, Maya, din căsnicia cu Vincenzo Castellano.

“Cea mai frumoasă surpriză!”, a scris artista, fericită că este înconjurată de persoanele dragi. Denise, mama Antoniei, i-a făcut cântăreței o urare emoționantă: “Ești cel mai bun lucru din viața mea care mi s-a întâmplat! Te iubesc!”

ADVERTISEMENT

“La mulți ani pentru cea mai bună mamă din lume”, a scris și fiica Antoniei pe Instagram, în dreptul unei imagini cu cele două, iar artista a redistribuit povestea.

Antonia zi de naștere
Antonia și-a sărbătorit ziua de naștere. Sursa foto: Instagram/Colaj Fanatik

Ce a spus Alex Velea despre nunta cu Antonia

Deși sunt logodiți de mai bine de un an, Antonia și Alex Velea încă nu s-au căsătorit. Cei doi își doresc un eveniment discret, departe de lumina reflectoarelor, la care să fie prezenți doar membrii familiei și apropiații.

ADVERTISEMENT

Alex Velea este întrebat adesea cum va arăta nunta cu femeia care i-a dăruit doi copii. Artistul este sigur că Antonia va străluci în rochia de mireasă și că totul va fi foarte frumos.

“Nu vreau să devină un subiect agasant și să mă întrebe non-stop când. Și dacă facem lucruri pe ascuns, tot se află și nu suntem atât de secretoși noi, în general. Ne place inimitatea pentru că vrem să fim oameni normali.

Oricum suntem oameni normali, am mai spus asta. Sunt mereu la vedere, aproape tot ce fac, știe toată lumea. Nu este momentul propice unei petreceri, unui eveniment de felul acesta. Ea să fie foarte frumoasă în rochia de mireasă, sunt convins”, a declarat Alex Velea la Antena Stars.

ADVERTISEMENT
Tags: