Life

Antonia, a meritat așteptarea? Cât a costat inelul de logodnă primit de la Alex Velea

Antonia și Alex Velea au anunțat că s-au logodit, frumoasa cântăreață prezentând și inelul de logodnă pe care l-a primit de la partenerul ei de viață.
27.07.2021 | 14:04
Antonia a meritat asteptarea Cat a costat inelul de logodna primit de la Alex Velea
Antonia a primit un inel logodna fabulos de scump de la Alex Velea Fotomontaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Antonia și Alex Velea, după o relație care a început în anul 2013, provocând o adevărată furtună în lumea mondenă, amândoi fiind căsătoriți la acea vreme, au decis să se căsătorească, în sfârșit.

Inelul de logodnă primit de Antonia, bijuterie fabuloasă

”Da, ne căsătorim! Ne pregătim de când ne cunoaștem să ne căsătorim (râde, n.red). O să fie o surpriză momentul în care ne căsătorim, dar așteptăm să se termine cu pandemia”, a spus Alex Velea, în exclusivitate pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Și, normal, Alex Velea a decis să o ceară în căsătorie pe Antonia punându-i pe deget o bijuterie fabuloasă după ce, în prealabil, a cucerit-o cu romantismul momentului.

Reporterii FANATIK au aflat amănunte despre bijuteria pe care Antonia a primit-o, artista purtând, acum, pe deget inelul cumpărat de Alex Velea chiar de la lanțul de magazine de bijuterii la care frumoasa cântăreață este imagine.

ADVERTISEMENT

Astfel, inelul din aur alb de 18 k, cu safire galbene de 0,68 ca și diamante de 0,7 ca, cu un total de 68 de pietre, 20 de safire și 48 de diamante.

Cât costă un inel ca cel al Antoniei

Inelul de logodnă primit de Antonia este trecut la rubrica bijuteriilor exclusiviste ale magazinului, prețul fiind unul pe măsură.

ADVERTISEMENT

Astfel, în cazul în care Alex Velea nu a beneficiat de vreo reducere substanțială, artistul a plătit o sumă uriașă pentru a o impresiona pe frumoasa lui viitoare soție, inelul cu pricina depășind, cu mult, posibilitățile unei familii obișnuite.

Mai exact, bijuteria este vândută, conform site-ului magazinului, cu suma de 18,835 de lei, adică peste 3.800 de euro, gramajul total fiind de 7.67 grame, inelul fiind realizat în întregime manual.

ADVERTISEMENT

Alex Velea și Antonia au doi copii împreună

”Sunt cel mai bun tată, nu vreau să mă laud! Ceea ce îmi doresc este să fiu un tată bun pentru copiii noștri. Să fiu la fel de bun cum a fost tatăl meu cu mine”, spunea Alex Velea pentru FANATIK.

Mai mult decât atât, explica artistul, el și Antonia, ajutați de părinții lor, se ocupă de educația celor doi băieți, Dominic și Achim, fără să apeleze la bone.

Antonia
Antonia si Alex Velea au doi baieti din relatia lor, artista avand si o fiica din prima casatorie Sursa foto: Facebook

”Copiii? Sunt deja mari, atât îmi pare rău că nu reușesc să îmi petrec cât timp mi-aș dori cu ei. Dar când sunt cu ei, ne jucăm. Pe PsP, ne jucăm în parc, facem toate jocurile. Doar eu și cu Antonia, cu părinții noștri, ne ocupăm de ei. Nu avem bonă. Mama, care a fost cadru militar și mă făcea să stau smirnă în fața ei îi răsfață cum nu a făcut-o niciodată cu mine. Dacă ei o roagă ceva, e în stare să și plângă pentru ei, dar să obțină ce vor ei”, spune Alex Velea.

Antonia și Alex Velea se iubesc din 2013

În 2013, în lumea mondenă românească izbucnea unul dintre marile scandaluri conjugale de la noi. Alex Velea și Antonia, căsătoriți amândoi, erau în mijlocul unor controverse aprinse după ce s-a aflat că ar fi împreună.

Iar dacă Alex Velea nu a avut prea mari complicații la divorțul său, pentru Antonia lucrurile au devenit complicate, mai ales că era și un copil la mijloc, iar soțul vedetei a pornit un război de uzură cu artista.

Antonia
Antonia, fericita cand a vazut inelul de logodna poposind pe degetul ei Sursa foto: Facebook

Într-un final, totuși, Antonia, în 2020, reușea să divorțeze legal, iar până la cererea în căsătorie a lui Alex Velea a mai avut de așteptat aproape un an.

ADVERTISEMENT