Life

Antonia a răbufnit la adresa lui Cătălin Măruță. Ce a deranjat-o atât de tare de nu a mai suportat

Antonia lansează acuzații grave la adresa prezentatorului Cătălin Măruță, frumoasa artistă dând cărțile pe față în ceea ce o privește pe vedeta de la Pro TV.
19.05.2021 | 17:25
Antonia a rabufnit la adresa lui Catalin Maruta Ce a deranjato atat de tare de nu a mai suportat
ADVERTISEMENT

Antonia este una dintre cântărețele al cărei nume apare frecvent în tabloide și în emisiuni TV, însă acest lucru nu este mereu în avantajul brunetei, care acum a răbufnit legat de Cătălin Măruță și una dintre rubricile sale.

Cântăreața s-a săturat ca numele său și al iubitului ei, Alex Velea, să apară în show-ul „La Măruță” atunci când prezentatorul încearcă să scoată detalii picante de la invitații săi.

ADVERTISEMENT

Antonia, atac dur legat de prezentatorul Cătălin Măruță. Ce îi reproșează

Îndrăgita artistă consideră că soțul Andrei a făcut o adevărată obsesie pentru ea și pentru partenerului ei de viață, Cătălin Măruță folosindu-se de numele celor doi de foarte multe ori în emisiunea pe care o moderează.

Antonia s-a săturat de comportamentul vedetei de la Pro TV, în multe dintre edițiile sale punându-și invitații să spună ce părere au despre brunetă sau despre artistul cu care are o relație de foarte mulți ani.

ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât, vedeta susține că în momentul de față Cătălin Măruță face totul pentru audiență, cu riscul de a se transforma în cele din urmă într-o campanie de denigrare la adresa artistei.

În altă ordine de idei, Antonia crede că prezentatorul dă dovadă de răutate pe micile ecrane pentru că așteaptă o reacție din partea sa sau a iubitului ei, cântărețul Alex Velea.

ADVERTISEMENT

„Există o diferență între abuz și dorința de a face audiență cu orice preț. Obsesia domnului Măruță (mare îmbârligător de fel) de a menționa numele meu și al lui Alex cu orice prilej se transformă treptat într-o campanie de denigrare al numelui nostru.

Este clar că el ne caută reacția, însă mai mult se face de râs. Inclusiv cei care aleg să răspundă la întrebările negative, au o frustrare față de noi! Fiecare alege să iasă în față cu ce poate. Gratuit. Penibil. Răutate în prime time!

ADVERTISEMENT

Avem o plajă atât de largă de artiști/ persoane publice și cu toate acestea, întrebările se rezumă la Antonia și Alex Velea. De ce? P.S.: Știm că «producătorii sunt de vină»”, a scris Antonia pe pagina sa de Instagram.

Numele frumoasei cântărețe este luat în vizor atunci când pe canapeaua lui Cătălin Măruță se află Alexia Eram, iubitul ei sau alte vedete care au avut de-a lungul timpului legături cu ei.

De altfel, vedeta nu este singura deranjată că este adusă în prim-plan, în urmă cu câteva luni Mario Fresh ieșind din platou din această cauză, fiind știut faptul că artistul s-a certat în urmă cu un an cu Alex Velea.

ADVERTISEMENT