ANTONIA. Acuze incredibile la adresa cîntăreţei!

Micutul a aparut pe scena si a cantat piesa lui Alex Velea, 'Vina ta'. Antonia a fost incantata sa auda versurile iubitului ei, dar usor dezamagita ca cei mic falseaza. Cotabita si Wilmark au...
15.10.2014 | 09:28
ANTONIA Acuze incredibile la adresa cintaretei

Micutul a aparut pe scena si a cantat piesa lui Alex Velea, ‘Vina ta’. Antonia a fost incantata sa auda versurile iubitului ei, dar usor dezamagita ca cei mic falseaza. Cotabita si Wilmark au intrerupt prestatia proasta a micutului si au acuzat-o pe artista.

“Eu nu il am pe lista. Ai o pila, Antonia? Bagi copiii lui Alex in concurs? Nu face d-astea. Te rog frumos”, a spus Cotabita.

“Ii mai trebuie pregatire, e prea devreme pentru el”, a spus Wilmark.

“V-ati luat aiurea de mine. Nu mai fi atat de rau!”, le-a spus Antonia colegilor de emisiune.

Antonia nu mai intelegea ce se intampla, dar a incercat sa calmeze spiritele intre jurati si bunica baiatului care a aparut in fata scenei ca sa isi apere micutul.

“Cineva din partea doamnei Antonia ne-a zis sa venim la concurs. Am dat cartoane de oua prin cineva. De ce nu le spui Rares? E prin intermediar, nu direct. Acel cineva ne-a spus sa venim aici, am facut mari sacrificii. Am vandut vaca sa venim, am dat copilul la ore de canto cu un renumit manelist. El era la indemana. Urma ca dupa concurs sa mai dau (n.r. atentii)”, a marturisit bunica copilului.

 

Cum? Vorbiti serios? Este o gluma, nu? Vorbiti serios? Nu am nicio treaba. Va bateti joc, jur ca nu am treaba. Mi se pare ca e o gluma, jur. Nu mi se mai pare amuzant. Hai sa il ascultam. Nu stiu cine v-a contactat, sa imi spuneti macar… Eu nu inteleg cum s-au intamplat toate astea. Am facut tam-tam, se uita toti la noi. Nu ne cunoastem, de aia nu inteleg. De ce dai vina pe mine? Nu am nicio treaba. Eu nu l-am chemat, jur! Mi se pare ca faceti misto de mine. Nu am facut in viata mea asa ceva si nu am pus pe nimeni sa ii sune. E ridicol!”, a spus Antonia care a plecat de la pupitru.

Cantareata s-a dus la batrana care a mimat ca i se face rau. Rares i-a marturisit ca este un mare fan, in timp ce bunica lui se ruga de Antonia sa il treaca. Wilmark a incercat sa dea vina pe Alex Velea ca fiind cel care a trimis batrana sa vina la concursul KIDSing.

“Plec. Chiar nu inteleg. Mi se pare bataie de joc, nu ma crede nimeni”, a spus Antonia care in culise a aflat ca totul a fost o farsa marca WOWbiz.

“Imi era atat de mila de femeia aia, cum sa faci asa ceva? Chiar nu am inteleg nimic, cu pile si cunostinte, chiar nu sunt genul. Chiar am crezut-o ca si-a vandut vaca. Nici nu vreau sa comentez vocea baiatului”, a spus Antonia cand a aflat ca treaba a fost regizata.Nu ratati miercuri, de la ora 20.00, la Kanal D, o noua editie KIDSing.

Sursa: wowbiz.ro

P: 120.000 € va asteapta lunar in Cazinoul Sportingbet. O oferta noua in fiecare zi!

Tags: