Life

Antonia, adevăratul motiv pentru care publică rar imagini cu copiii ei: „Nu simt nevoia de a mă da mare”

Antonia a dezvăluit adevăratul motiv pentru care publică rar imagini cu copiii ei. Partenera lui Alex Velea a explicat totul pe rețelele sociale.
30.08.2021 | 15:58
Antonia adevaratul motiv pentru care publica rar imagini cu copiii ei Nu simt nevoia de a ma da mare
ADVERTISEMENT

Antonia a dezvăluit adevăratul motiv pentru care publică rar imagini cu cei trei copii. Maya, fiica ei din căsnicia cu Vincenzo Castellano, are 11 ani, iar artista mai are doi băieți cu Alex Velea, Dominic și Akim.

Frumoasa cântăreață a plecat în Italia recent pentru a sărbători ziua de naștere a Mayei, însă nu a postat fotografii pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT

Antonia, adevăratul motiv pentru care publică rar imagini cu copiii ei

Antonia a dezvăluit adevăratul motiv pentru care nu publică foarte des imagini cu copiii ei pe rețelele de socializare. Iubita lui Alex Velea preferă să nu-i expună prea mult pe micuți în mediul online.

Recent, vedeta a plecat în Italia, la fiica ei din căsnicia cu Vincenzo Castellano, Maya, care tocmai a împlinit 11 ani. Fanii au remarcat faptul că artista nu a postat imagini cu sărbătorita, iar aceasta a explicat de ce a luat această decizie.

ADVERTISEMENT

Antonia a spus că este decizia fiecărui părinte dacă să-și expună sau nu copilul și a ținut să precizeze că se poate bucura de momentele alături de copiii ei fără să le posteze în mediul online.

Totodată, cântăreața i-a asigurat pe urmăritori că nu are de gând să posteze imagini de la petrecerea aniversară a fiicei sale.

ADVERTISEMENT

„Nu vreau să-i expun prea tare. Îi voi posta doar când voi simți eu. Fericirea adevărată a vieții este să te bucuri de ei fără să-i pui pe rețelele de socializare. Daaar, aceasta este doar opinia mea.

Nu credeți tot ce postează oamenii pe rețelele de socializare, există mulți prefăcuți acolo. Să fii disperat să postezi orice este, de fapt, foarte trist, deoarece omiți să te bucuri de esența vieții, de aceea mă întorc la subiectul – fiica mea.

ADVERTISEMENT

Toți ați cerut imagini de la petrecerea de ziua fiicei mele. Dar răspunsul meu este – NU, deoarece acea zi face parte din viața mea privată. Nu simt nevoia de a mă da mare sau să o expun prea tare.

Aceste momente sunt foarte prețioase pentru mine. Fiica și fiii mei sunt cele mai mari bucurii din viața mea, iar internetul nu este pur.

Dacă mă decid spontan să-i postez, o voi face pentru că așa vreau eu. E alegerea mea!”, a scris Antonia pe Instagram.

„Nu e dreptul tău să postezi fără să ceri acordul”

Artista a subliniat faptul că nimeni nu are dreptul să posteze imagini cu copiii altcuiva fără să-i întrebe pe părinți, indiferent cine ar fi persoana respectivă.

Partenera lui Alex Velea a specificat că nu-i judecă pe cei care aleg să-și expună copiii pe rețelele de socializare.

„Dacă fiul sau fiica altcuiva se află surprins într-un clip sau o poză, voi întrebați părinții acestuia dacă sunt de acord să postezi acele imagini? Răspunsul este DA. Nu contează care sunt circumstanțele, e lipsă de respect.

Poate că nu vreau ca unul dintre copiii mei să fie expus pe rețelele de socializare. Aveți decența de a întreba? NU. Poate pentru că ai voștri nu sunt în ele, sunt egoiști. Poți fi președintele țării, dar dacă acela nu este copilul tău, nu poți posta poze în care apare.

Nu e dreptul tău să postezi fără să ceri acordul. Când voi simți să postez mai multe despre copiii mei, veți ști. E doar o preferință personală. Nu judec!”, a mai spus cântăreața.

Recent, Antonia a vorbit despre fiica ei, Maya, cu care a realizat un pictorial într-o revistă. Artista a dezvăluit că fiica ei este foarte talentată și e pasionată de dans, ba chiar a fost la competițiile ei.

Aceasta vorbește engleza și italiana și se află în custodia tatălui ei. Antonia o vizitează regulat pe fiica ei, iar atunci când sunt departe una de cealaltă țin adesea legătura.

ADVERTISEMENT