Life

Antonia a spus adevărul. Cine câștigă mai mulți bani, ea sau Alex Velea? „Eu produc foarte bine”

Antonia a răspuns la una dintre întrebările care i se adresează des și a recunoscut cine, dintre ea și tatăl copiilor săi, câștigă cei mai mulți bani.
18.01.2022 | 14:28
Antonia a spus adevarul Cine castiga mai multi bani ea sau Alex Velea Eu produc foarte bine
Antonia a dezvăluit cine aduce cei mai mulți bani în familie. Sursa: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Antonia a povestit recent cum și-a câștigat primii bani. Iubita lui Alex Velea a fost mereu admirată pentru frumusețea sa, încă din copilărie, iar acest lucru i-a adus și primul câștig financiar.

Îndrăgita artistă își amintește că părinții săi îi permiteau să cheltuie doar o parte din suma câștigată, iar pe cealaltă trebuia să o pună deoparte. Prin acest mod, aceștia își doreau să o învețe cum să devină o persoană chibzuită și să conștientizeze valoarea banilor.

ADVERTISEMENT

Totodată, artista a dezvăluit și cine, dintre ea și Alex Velea, aduce, în prezent, cei mai mulți bani în familie.

Cine câștigă mai mulți bani, Antonia sau Alex Velea?

Gojira a fost curios cine aduce cei mai mulți bani în familie, Antonia sau Alex Velea? Artista a explicat, însă, că nu au ținut niciodată cont de aceste lucruri. Antonia a declarat că atât ea, cât și partenerul său de viață câștigă foarte bine, doar că sunt axați pe domenii diferite de activitate.

ADVERTISEMENT

Astfel, în timp ce Alex Velea este focusat pe cariera muzicală, cântăreața este plătită pentru contractele sale de imagine pe care le are cu diferite branduri.

„N-am stat să calculez niciodată. Eu produc foarte bine pe partea de imagine, campanii. Și el cu muzica foarte mult. Cumva, ne echilibrăm. M-a mai întrebat lumea treaba asta. N-am stat să calculez leu cu leu, cine face.”, a recunoscut Antonia.

ADVERTISEMENT

Antonia și-a câștigat primii bani când avea 9 ani

Antonia este una dintre cela mai cunoscute și îndrăgite artiste din România. Piesele ei adună milioane de vizualizări pe YouTube, dar nu vocea este cea care a făcut-o remarcată pentru prima dată. Încă din copilărie, pe vremea când locuia în Statele Unite ale Americii, cântăreața a fost admirată pentru frumusețea sa.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de •AntoniA• (@antonia)

Antonia a fost invitată în podcast-ul lui Gojira, disponibil pe YouTube, unde a povestit care a fost prima sa meserie și cum și-a câștigat primii bani. De la o vârstă fragedă, viitoarea soție a lui Alex Velea, a cochetat cu modelling-ul.

ADVERTISEMENT

Mama sa a înscris-o la o agenție de modă, când avea doar 9-10 ani. Ea a precizat că avea voie să cheltuie doar jumătate din sumele pe care le primea. Părinții ei au învățat-o să pună mereu un ban deoparte, pentru a fi asigurată în caz de urgențe.

Chiar dacă atunci nu înțelegea prea bine de ce trebuie să facă acest lucru, acum Antonia înțelege utilitatea învățăturilor primite de la mama și tatăl său.

„Când eram mică m-au învățat mama, părinții. M-au înscris la o agenție din asta de model când eram în state. Și jumate aveam voie să cheltui, din suma câștigată și cealaltă parte o puneam deoparte. Mi-au făcut un cont. Cred că aveam 9 sau 10 ani. 

Eram copil-model. Dar nu era ceva serios, aveam job-uri așa din când în când. Și am rămas cu mindset-ul (n.r modul de gândire) ăsta. Părinții mi-au spus mereu să păstrez, în caz că am nevoie. Dacă ai o urgență sau ceva. E logic, cumva”, a povestit Antonia.

ADVERTISEMENT