News

Antonia, ameninţată de fostul soţ: “Te DISTRUG!”

Rasturnare de situatie! Expertii criminalisti il fac praf pe sotul Antoniei! "Are o atitudine distructiva si potential criminogen". Citeste dialogul halucinant dintre cantareata si Vincenzo: Ea -"Ma...
06.06.2014 | 08:42
Antonia amenintata de fostul sot Te DISTRUG

Rasturnare de situatie! Expertii criminalisti il fac praf pe sotul Antoniei! “Are o atitudine distructiva si potential criminogen”. Citeste dialogul halucinant dintre cantareata si Vincenzo: Ea -“Ma omori?” El – “Te distrug, Anto”

Un raport de expertiza realizat de echipa specialistului criminalist Tudorel Butoi sterge zambetul satisfacut de pe buzele familiei Castellano, afisat in urma cu cateva zile cand, avocatii acestora au cerut stramutarea in Italia a procesului de stabilire a domiciliului minorei.

Surse judiciare au pus la dispozitia WOWbiz.ro un raport de expertiza care rastoarna orice asteptari in procesul dintre cantareata Antonia si sotul ei Vincenzo Castellano. Documentul evidentiaza necesitatea ca micuta Maya Rosaria sa locuiasca, in cat mai scurt timp, alaturi de mama ei “si numai pe teritoriul Romaniei ar avea asigurate conditiile care sa serveasca interesul major al acesteia”.

Prof. univ. dr. Tudorel ButoiEchipa de experti a prof. univ. dr. Tudorel Butoi, psiholog clinician principal, a intocmit un raport de specialitate in care a fost prezentat profilul psihologic al familiei Castellano (inclusiv a lui Castellano Vincenzo) si au fost evidentiate influentele pozitive sau negative pe care le-ar putea avea cresterea si educarea minorei Maya Rosaria in mijlocul acestei familii. Toate acestea, in urma solicitarii lui Vincenzo de stabilire a domiciliului Mayey (3 ani) in Italia.

Pe langa alte documente ce au fost supuse analizei se numara si cateva inregistrati audio ale unor conversatii purtate de Vincenzo Castellano cu sotia sa, Antonia. Iata dialogurile halucinante dintre cei doi:

Antonia: “am nevoie si eu de procura… pentru aia mica… ma rog de tine, ma rog de tine de sase luni… ti-am zis ca vreau sa o aduc aici… Vince, dar e copilul nostru. Nu e doar al meu sau doar al tau… dar care e problema daca esti si tu aici… Vince, pentru ca tu esti aici, esti in Romania, care e problema? (…) Dar tu vorbesti, Vince? Dar tu erai vreodata langa copilul asta? Vince, tu vezi copilul o data la doua luni, ma lasi? Vreau sa stea si cu mine, Vincenzo! Au trecut sase luni. Vreau si eu sa stau cu ea. Nu sa trebuiasca sa ma duc in Italia sa o vad. Ce este asta? Ai decis tu asta? De capul tau, ca tu esti Dumnezeu…”

Vincenzo Castellano, sotul AntonieiVincenzo“Da, stiu… dar nu ma intereseaza. Eu nu am incredere in chestiile astea pe care le faci tu. Auzi, tu lu’ copilul meu nu poti sa-i dai nicio stabilitate, nu poti. Si stau si departe de copil din cauza ta… Iti cumperi casa si o sa iti iei copilul… macar sa ti-l iei, dar sa ai conditii!”

Antonia: “Si pana atunci, pana ne judecam… ce face copilul?

Vincenzo: “Nimic. O sa il tii tu. Ai zis ca vrei sa il tii tu. O sa ti-l aduc eu…

Antonia: “Si vrei sa mi-l aduci cand vrei tu, nu?

Vincenzo: “Nu, trebuie sa ti-l aduc eu. Nu te duci tu acolo, faci d’astea…”

Antonia: “Pai da, Vince, vreau oricum. O aduc eu acum si o duci tu inapoi

Vincenzo: “Da, da. Si o sa mi-o tii aici toata viata. Asta o sa faci tu, ca eu stiu deja ce vrei sa faci. Ce crezi ca sunt un prost care stii tu? Nu inteleg? Eu stiu deja…

Antonia: “Vincenzo, nu te mai cred. M-ai pacalit

Vincenzo“Tu vrei sa mi-o tragi mie, eu…”

Antonia: “…Dar nu ti-o trag tie Vincenzo!”

Vincenzo“Asculta-ma putin. Tu vorbesti cu mine, Anto. Anto, cu mine, personal, nu cu familia mea si cu toti. Cu mine. Tu vorbesti cu mine, Anto. Eu te distrug. Dar nu ca cariera, ca astea. Eu te distrug personal, Anto!”

Antonia: “Ma omori?”

Vincenzo:“…poti sa pui si pe inregistrare… Ma doare-n p…a! Copilul nu vreau sa ti-l dau. Da-ma in judecata, fa ce vrei! Hai, pa!”

Antonia vine mereu la tribunal insotita de tatal eiIn urma inregistrarilor analizate si a celorlalte documente oferite spre expertizare, specialistii au concluzionat: “Consideram ca profilul personalitatii numitului Castellano Vincenzo se caracteriseaza prin:

a) indisponobilitate la negociere si dialog, gandirea sa fiind centralizata pe ideea conflictuala-pivot, aceea de a contracara eforturile mamei Castellano Antonia Clara de a-si aduce fiica in Romania;

b) Conduita duplicitara de tergiversare, conduita contradictorie, rigida, suspiciunea si ostilitatea caracterizand replica dialogului cu sotia sa;

c) atitudine distructiva fara echivoc, potential criminogen explicit exprimat din perspectiva intentiei directe. Ultima replica din dialogul prezentat al celor doi oglindind ingustarea campului de reflexie, pulsiunea impulsiva-agresiva, dispretul fata de lege, fata de valoarea suprema viata, fata de consecintele actelor sale – potentialul criminogen fiind evident;

d) atitudine voluntarista extrema in campul aprecierii gandirii critice si analizei logice a conflictului;

e) nu putem exclude faptul ca in imprejurari tensionate conflictul – favorizante specifice dramelor existentiale prilejuite de divort – incredintare minor etc, numituol Castellano Vincenzo sa nu puna efectiv in act amenintarile proferate.”In raportul de expertiza exista si acest document care releva istoricul familiei Castellano… Potrivit specialistilor, acestea “reliefeaza o realitate criminogena autentica de maxima gravitate”

Dupa cele de mai sus, in raportul de expertiza realizat de echipa specialistului Tudorel Butoi se concluzioneaza: “Apreciem existenta unor realitati criminogene grave cu caracter repetitiv si persistent, in optinia noastra indemne sa ofere “modele de conduita”… obiceiuri, norme-valori care interiorizate prin transfer educativ, instructie, educatie etc sa-i poata garanta minorei Maya Rosaria atributele triplei functii a familiei: reglatorie, socializatoare si individualizatoare, absolut necesare adaptarii, exigentelor realitatilor pe care le traim. Din aceasta perspectiva, apreciem ca urgenta reintegrarea minorei Maya Rosaria intr-o realitate care sa-i confere prezenta mamei Castellano Antonia. (…) Apreciem, asadar, justificate psihologic eforturile mamei Castellano Antonia care, realist, exigent, ferm, insista sa-si recupereze copilul capturat abuziv intr-o realitate criminogena indiscutabila. De altfel, judicios, echilibrat si calm aceasta argumenteaza ca minora Maya Rosaria numai pe teritoriul Romaniei ar avea asigurate conditiile care sa serveasca interesul major al acesteia (…)”

Catalin Dancu este avocatul familiei Castellano. Aceasta expertiza vina ca o palma data familiei Castellano, care jubilase in urma cu numai doua zile, la tribunal, cand avocatul lor anuntase, inainte de inceperea procesului ca “i-ar fi pregatit o surpriza Antoniei”, iar cand a iesit, a declarat satisfacut: “Conform regulamentului Curtii Europene si a Comisiei Europene, statul roman nu e competent sa solutioneze o asemenea cerere de stabilire a domiciliului unei fetite minore, cetatean italian, drept pentru care am solicitat ca tot dosarul sa fie mutat in Italia”.Ciro, tatal lui Vincenzo Castellano, este prezent la toate termenele de judecata

Se pare ca razboiul este departe de a se fi incheiat si Antonia dovedeste ca este o mana decisa de orice fel de sacrificiu pentru fiica sa. Pana la urma, ce vrea Antonia… doar sa fie alaturi de fetita ei, sa o creasca, asa cum face orice parinte.

Antonia si Vincenzo s-au casatorit pe 6 mai 2011, iar pe 27 august, s-a nascut fiica lor Maya Rosaria. Din luna iunie 2013, iubirea celor doi a luat sfarsit. In urma cu un an,  Vincenzo a luat fetita si a dus-o in Italia, unde micuta este crescuta de bunici.

Sursa: wowbiz.ro

Tags: